Typer af hjem loft Decor

November 27

Typer af hjem loft Decor

Loft pynt er bestemt til at fremhæve og forbedre ordningen hele design af rummet som en helhed. Når udsmykning af loftet trækker så meget opmærksomhed at andre designelementer i rummet ikke at være en del af helheden, er loftet klædt uhensigtsmæssigt. Deltage til planen for loft indretning under den indledende planlægningsproces for hele rummet. Undgå spur øjeblik indkøb, der vil mislykkes som løsninger, når de er installeret.

Loft medaljon

Den mest berømte brug af loftet medallion findes i værelser designet af Robert Adam i 1700-tallet Storbritannien. Loft medaljon er loftet dressing til den lampen. Det er afgørende for fremragende indretning. Vælg en medaljon, der er copacetic med designtemaet og i skala med lys armatur. En mere omfattende værelse, der er en periode reproduktion kan også bruges stablet medaljoner. Undgå unødvendige udgifter. Harpiks medaljoner på lokale belysning butik tilstrækkeligt for den gennemsnitlige hjem.

Loft papir

Loft papir er counter-del af tapet. Sjældent er en loft tapetseres når væggene ikke er. Undtagelsen til dette aksiom er brugen af papirer skildrer den dekorative tin loft. Brug disse papirer, når genskabe en historisk hjem hvis bekostning af dekorative tin er selve koste uoverkommelige. Andre loft papirer skal supplere tapetet. Find koordinere loft papir i standard tapet bøger. Tapet designere og tekstildesignere indarbejde design af loftet papirer i valg af hver prøve bog.

Loft Molding

Robert Adam også mestrede og Avanceret brug af loftet molding i geometriske bokse til accent linjerne på loftet. Andre har fulgt i hans fodspor i århundreder. Kigge efter støbning strips, der er let og smalle. Vælg en cyma recta eller cyma reversa design snarere end blot en stribe af flad træ. Den visuelle effekt af den kører optagelser af den støbning let krumning vil styrke hele loftet.

Lamper

Uanset om grand eller ydmyge, importerede eller håndlavede, er loft monteret lampen en del af designløsning til rummet. Vælg inventar, der giver mere end tilstrækkelig lys. Højt til loftet kræver flere inventar eller et armatur, der hænger udvidet fra en dekorativ apparater. Installere en lysdæmper til bedre kontrol af mængden af lys. Undgå demonstrative inventar, der er smukke, men ikke desto mindre ude af sted i hjemmet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com