Typer af hjem lofter

December 8

Typer af hjem lofter

Med alle valg for loft design derude er det svært at vide hvor du skal begynde. Først overveje størrelsen af dit hjem. Hvis du bor i et palæ, kan en katedral loftet arbejde for dig, men hvis du bor i noget lidt mere beskedne, tage et kig på andre muligheder. Byggeri på lofter bør ske ved hjælp af en entreprenør, der kan sørge for stabilitet af taget forbliver intakt. Dårlig konstruktion kan resultere i vridning, dårlig ventilation, der forårsager skimmel, råd og kollapsede lofter.

Hvælvet loft

En hvælvet loft trækker øjet opad og tilføjer en følelse af plads og stil til ethvert hjem. Nogle hvælvede lofter er kun skråt eller skrå opad på den ene væg. På grund af den store mængde af rum, der skabes, kan opvarmning og køling omkostninger øge. Hvælvede lofter er almindelige i familie værelser, stuer og soveværelser og bliver i stigende grad brugt i master badeværelser.

Bakke loft

Når picturing en bakke loft, Tænk på et fladt loft med et hævet midtpunkt, 6 til 12 inches dyb. Den hævede del kan ligne en serveringsbakke og er defineret med maling eller lister. Du kan tilføje ekstra trin eller rejser for en mere detaljeret design.

Lyddæmpet loft

En kassetteloft loft er et eksempel på moderne beam design. Det ligner et skakternet strakte sig tværs over loftet; sammenhængende vandrette og lodrette linjer er indrammet og derefter dækket i ark rock. Maleri og støbning er muligheder for at give en kassetteloft loft en fin effekt.

Tin loft

Anvendes først i 1900-tallet, blev tin lofter brugt til at erstatte gips lofter i alderen. Tin lofter fra 1900-tallet blev faktisk bygget af tin, men de er nu tin-plated stål eller aluminium fliser. Fliser kommer i forskellige størrelser og designs og er knyttet til ufærdige lofter med søm eller lim.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com