Typer af høje græsser

April 18

Typer af høje græsser

Høje græs eller pyntegræsser, fås i forskellige højder, teksturer og farver. De kan bruges i senge og grænser for at tilføje interesse og farve til et område, især i efteråret og vinteren. Høje græs kræver ikke megen vedligeholdelse og de vokser bedre i dårlige jordbundsforhold end en masse andre typer af planter. De spænder fra 6 inches til 15 fod høje, og alle pyntegræsser producere blomster, ifølge University of Missouri forlængelse.

Japansk sølv græs

Der er en række forskellige typer af japansk sølv græs og det er en af de mest anvendte typer af prydplanter græs. Denne type af græs vokser i tætte klumper og opnår en højde på 3 til 6 fod. Fra slutningen af August indtil frost, kan japansk sølv græs producere rødlig, Rosa eller hvide blomster. Det kan bruges som en skærm eller til accent andre planter. Det vokser bedst i et fugtigt miljø i fuld sol.

Store Bluestem/lille Bluestem

Store bluestem er en spredning prydplanter græs, der kan dække et område meget hurtigt. Lille bluestem opnår en højde på 2 til 3 fødder, mens store bluestem kan vokse til 3 fødder. Dette er en opretstående græs, der blomstrer i August eller September. Når der oprettet, det kan overleve i et varmt og tørt miljø, men i første omgang det gør bedst i fuld sol med masser af fugt.

Fjer Reed græs

Fjer reed græs er en prangende græs, der er et populært valg. Det har en hvede-lignende udseende og vokser i opretstående klumper, at nå en højde på 3-5 fod. Blomsterspyd vises omkring juni og er grøn på først, og derefter de tur tan og forbliver indtil vinteren. Denne type af græs vokser godt i en række betingelser og bruges ofte i nærheden af vand haver.

Switchgrass

Switchgrass kan nå en højde på 7 fod og er ofte udvalgt til sin højde. Det kan bruges som en skærm eller baggrunden plante og kan give en ly for fugle. Switchgrass vokser bedst i fuld sol og producerer store, sarte blomster mellem juli og September.

Indiske græs

Indiske græs er en højt græs indfødte til de prærien, der kan vokse så højt som 6 fod. Det blomster i sensommeren og tåler både tørke og varme men tåle ikke skygge godt. Der er en række forskellige farver af indiske græs løv, herunder dem, der bliver gule, derefter brændt orange i efteråret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com