Typer af hus beklædning

July 15

Typer af hus beklædning

Beklædningen er materiale, der anvendes til at dække uden for dit hus. Der er flere typer af beklædning, der er installeret separat eller i sammenhæng med en anden type af beklædning. Denne ting er ikke bare brugt for udseende, men også at beskytte huset fra vejr elementer, og til at give en støjskærm fra eksterne lyde. Det kan også blive installeret som et middel til at modstå brand og skader fra skadedyr.

Træ

Almindelige typer af træ beklædning omfatter de traditionelle clapboards, ryste helvedesild og cedar paneler. Clapboards er lang, bred eller smal bestyrelser, der er tyndere på kanten og tykkere på andre kanten. Den tykke kant er den, som du ser. Den tynde kant er den, som er naglet til huset og skjult. Denne type af beklædning skal malet eller bejdset for at forhindre rådnende. Ryste helvedesild er tynde stykker træ skæres i form af et kvadrat eller rektangel. Helvedesild er derefter naglet til huset i en overlappende måde meget gerne helvedesild på et tag. De er normalt ikke malet eller bejdset. Cedar sidespor er en træ beklædning, der er ofte installeret i 4-fods ved 8-fods ark. Design ligner clapboards, og den kan monteres lodret eller vandret. Cedar sidespor skal malet eller bejdset for at beskytte det fra rådnende.

Murværk

Murværk er en af de mest solide slags beklædning, og den mest brandsikre. Forskellige typer er mursten, stuk, sten, beton blokken og fiber cement board. Fleste kræver ikke fugemasser såsom maling eller pletten, med undtagelse af fiber. Fiber cement board vil over tid absorbere vand, giver mulighed for vækst af skimmel og meldug. Du kan føje beskyttelse til murværk ved at anvende en klar lak.

Vinyl

Vinyl er den billigste, og det er også vedligeholdelsesfri. Det ligner naturlig beklædning, som giver dig mange stilarter at vælge imellem. Vinyl beklædning kan tage på udseendet af mursten, ryste helvedesild, clapboard, cedar sidespor og endda logs. Det kan males, men behøver ikke at være.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com