Typer af hus fundamenter

May 20

Grundlaget for et hus eller enhver anden bygning giver en flad overflade for hjemmet til at sidde på. Instituttet bov vægten af huset og spreder selv vægten, så huset ikke hule i hvor support tilbydes ikke. Instituttet også adskiller hjemmets træ ramme fra jorden, at forebygge rot, forårsaget af vandskade og termitter.

Slab Foundation

En slab foundation er en enkelt, solid plade af støbt beton, bygget huset vil sidde på. En slab foundation er lavet ved at udfylde en betonblok eller træramme med beton og gør det muligt at hærde. I modsætning til andre typer af fundamenter forlade slab fundamenter ikke plads til at flytte nedenunder det færdige hus at installere luftkanaler eller elektrisk beholdere.

Crawlspace Foundation

Crawlspace foundation er en hule blok eller hældes beton ramme, der giver tilstrækkelig plads mellem base gulvet i huset og i marken for en person at kravle nedenunder. Crawlspace giver plads for elektrikere eller HVAC teknikere installerer elektriske kredsløb og komplet ledningsføring projekter eller installere og skære huller for Air-condition kanalerne.

Bunke Foundation

Bunke foundation er en variation af instituttets crawlspace. Instituttets bunke efterlader en crawlspace mellem jorden og bunden af huset, men sammen med en ydre ramme, konkrete pæle eller kolonner også er hældt for at yde yderligere støtte i hele midten af huset. Stor støtte vægge i hjemmet placeres over disse pæle eller kolonner.

Sprede Foundation

Instituttets spredning bruges til at gøre både crawlspace fundament og kælder fonde. Instituttets spredning består af en beton eller blok ramme langs den ydre omkreds af huset. Instituttet er betydeligt tykkere end væggene i hjemmet, så vægten af hjem til at sprede over instituttet.

Kælderen Foundation

En kælder foundation efterlader en stor afstand mellem base gulvet i huset og i marken. En kælder foundation har et åbent rum stort nok til en voksen til at stå oprejst. Sådan fundament er ofte bruges til garager eller omdannes til familieværelser eller arbejdsnedlæggelse kældre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com