Typer af huse: Bungalow

May 19

En fast ejendom rundtur i de fleste amerikanske storbyer afslører trendy kvarter gader med charmerende bungalow-stil hjem. Denne beskedne arkitektur, mens endnu en overkommelig, nu kommandoer en præmie prisseddel. Bungalows har blive højt værdsat blandt heritage home aficionados i hele landet. Det grundlæggende design og konstruktion integritet iboende i bungalow hjem gør dem en perfekt investering for unge familier og opadtil ambulant singler. Deres varig appel garanterer den ydmyge bungalow en fremtrædende plads i fast ejendom landskab for kommende år.

Oprindelse

Ifølge Spørg Arkitekten hjemmeside, den amerikanske bungalow opstod i British colonial Indien i midten af 1800-tallet. Disse "bangalas", eller bungalows, blev opkaldt efter provinsen Bengal, det område, som opfostrede først af disse retræter for trætte rejsende og koloniale embedsmænd og honoratiores.

Historie i USA

Den amerikanske bungalow fik sin debut i det sydlige Californien i begyndelsen af 1900-tallet. Bungalowen nået højden af sin landsdækkende popularitet mellem 1905 og 1930. Enkle design i høj grad bidraget til anseelse, i dette hus stil. Forbrugerne, træt af den arkitektoniske udskejelser og masseproduktion af den victorianske æra, gravitated mod uhøjtidelig natur og håndværk af bungalow. Bungalowen tilbydes arbejderklassen og spirende middelklasse en mulighed for at eje overkommelige, kvalitet boliger.

Funktioner

Traditionelle bungalows bestod typisk af en enkelt historie. Nogle inkluderet en ekstra halv historie med kvistvinduer. Et lavt sat, gavl tag toppe den diminutive struktur. For at lette adgang, de fleste af de levende rum har tendens til at være koncentreret på det overordnede niveau. Bungalow-stil hjem i alle stamtavler har enkle plantegninger. Køkken, badeværelse og soveværelser ligger lige uden for det centrale levende område. Beskedne yards og rigelig front veranda eller verandaer give en udvidelse af indendørs opholdsstuer.

Udvendige materialer

Underspillet byggematerialer give amerikanske bungalows en almindeligt udseende rodfæstet i praktiske. Geografi, klima og tilgængeligheden af forsyninger påvirket ofte valget af udvendige materialer. Bungalows udnyttet fælles sidespor materialer såsom clapboard, cedertræ helvedesild, mursten, stuk og dekorative sten. Passende tagmaterialer omfattede sammensætning eller træ helvedesild, ler fliser og endda metal.

Stilarter

Amerikanske bungalow stilarter omfattede mange af de populære boligområde arkitektoniske tendenser af gange. Beskedne versioner af dronning Anne, dansk Colonial Revival og Tudor hjem kunne ses sammen med økologisk stilarter såsom Prairie, kunsthåndværk, spansk Colonial og Pueblo. Disse forskelligartede bungalow stilarter dele én fællesnævner. Bungalows afspejlet et ønske om at vende tilbage til enkelhed---liv, design og konstruktion.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com