Typer af hvepse & gedehamse

December 17

Typer af hvepse & gedehamse

Hornets og hvepse er nogle af de mest almindelige og ofte mest frygtede, insekter. Disse monikere er imidlertid ikke tilstrækkelig til at beskrive tusindvis af arter--nogle 4.000 i USA alene--at folk oplever over hele verden. Samlet set hvepse har lange, tynde organer og er kendt for at have den mest smertefulde sting af alle sorter af bier. Gedehamse er kendt for deres aggression og deres store, hængende reder.

Bald-Faced gedehamse

Bald-Faced Hornet er opkaldt efter de hvide pletter på sit ansigt. Andet end dette er kroppen sort og omkring tre-fjerdedele-tommer lange. Denne art af hornet opstår overalt i USA. Den bald-faced hornet lever primært af nektar og frugtjuice. De bygge hængende reder fra noget--træer eller bygninger. Alle reder starter med en enkelt dronning, der begynder reden i foråret. Denne art af hornet er meget aggressiv. Enkelte insekter er i stand til at stikke igen og igen, fordi deres stingers er glat, så ikke går i stå i person eller dyr de stikke. Mennesker kan have en allergisk reaktion over for giften af bald-faced gedehamse.

Europæiske gedehamse

Europæiske gedehamse er store, måling ca 1 1/2-inches lang. Andre usædvanlige træk ved europæiske hornets omfatter flyver om natten og jagt i grupper. Europæiske hornet kolonier består af dronninger, som lå alle de æg og reproducere, kvindelige arbejdere, der bygger reder og mandlige droner, at parre sig med dronningen og derefter dø. De er sort og gul i farven. Deres føde består af store insekter som græshopper og flyver samt træ sap, frugter og honningdug. Europæiske gedehamse bygger deres reder i hule træer eller hule områder af bygninger. Disse insekter kan også stikke igen og igen. Deres svier, ligesom de andre hvepse og gedehamse, bære venom.

Gul Jakker

Gul jakker er en fælles arter af hveps. De kan måle hvor som helst fra tre ottendedele til fem ottendedele tommer lange. De er farvet sort med fremtrædende gule striber. Yellow jackets spise edderkopper og insekter, og også alle menneskers fødevarer, som de kan finde. Yellow jackets tendens til at leve i nærheden af mennesker, og gerne bygge deres reder i mørke, kølige steder. Gul Jakker kan være nyttigt i skadedyr fjernelse, men de har venom i deres Brod, som kan være skadelige for mennesker, der er allergisk.

Papir hveps

Papir hveps er en anden fælles arter af hveps. De er en af de hyppigst forekommende arter. De måler mellem tre fjerdedele og 1 tomme lang. Nogle arter af papir hvepse er gul og sort, men andre er brunlig eller rødlig-brun. Disse hvepse er opkaldt efter den papir-lignende konsistens af deres reder. Papir hveps spiser andre insekter, ofte larver og Bille larver. Deres bid er ikke dødelig, så længe skadelidte ikke er allergisk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com