Typer af hydraulikvæske til træ splittere

February 15

Der er mange typer af træ splittere på markedet, og der er flere typer af hydraulikvæske, der kan bruges til at betjene splitteren. At identificere den korrekte hydraulikvæske, for en træ splitter er lettere, når den person, skære eller opdele træ ved i hvilket miljø, om varmt eller koldt vejr, træ kløveren bliver brugt. Arbejdsbyrden for de træ splitter er også en overvejelse.

Mineraloliebaserede

De fleste hydraulikvæske fremstilles af oliebaserede produkter såsom råolie eller mineralske olier. Denne type af hydraulikvæske kan komme i multigrade eller monograde. Miljøet hvori den træ splitter der drives påvirker, hvilken kvalitet der bruges. En person ved hjælp af en træ splitter i både varme og kolde temperaturer skal bruge en multigrade hydraulikvæske. Ved hjælp af en træ splitter i en mere konstant temperatur miljø, om miljøet er koldt eller varmt, kan bruge en monograde hydrauliske væske.

Vandbaseret

Vand-baserede hydrauliske væske kan have tilsætningsstoffer som ikke-rengøringsmiddel eller vaskemiddel, afhængigt af hvilken vandbaseret væske bruges. En ikke-rengøringsmiddel tilsætningsstof forhindrer ophobning af skum i gear kasse af træ splitteren og er mere brandsikre end vaskemiddel tilsætningsstoffet. Vaskemiddel tilsætningsstoffer gøre et bedre job af mindske slid på gear. Vand-baserede hydrauliske væske er almindeligt anvendt i varmere temperaturer til at undgå problemer med frysning.

Syntetisk baseret

Syntetisk baseret hydraulikvæske udnytter en bred vifte af kemikalier og anti-slid additiver at hjælpe træ splittere med en stor arbejdsbyrde. De syntetiske væsker kan være multigrade, monograde, vaskemiddel eller ikke-vaskemiddel afhængigt af miljø- og temperaturer under brug. Syntetisk hydraulikvæske kan hjælpe forlænge levetiden af et træ splitter bruges i forskellige typer af miljøer og under skiftende arbejdsbetingelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com