Typer af Isolation plakater

May 18

Isolation plakater hjælpe håndhæve medicinsk isolation af dem med smitsomme sygdomme såsom tuberkulose eller dem, som for tidligt fødte børn, der er for svag til at modstå bakterier bragt i fra uden for. Plakater om andre former for isolation kan være videnskabelige, viser, hvordan elementerne, kemiske forbindelser eller celle komponenter er isoleret til undersøgelse. Indrammet og hængt, kan isolation plakater også være rent en form for kunst, såsom et fotografi viser noget normalt ses i en gruppe isoleret for at kalde opmærksomhed til detaljer, eller endda et maleri af et goldt landskab, der formidler en følelse af isolation til beskueren.

Medicinsk

Plakater om medicinsk isolation omfatter hospital advarselstegn sendt udenfor værelset af patienter med smitsomme sygdomme. Angiver forholdsregler mennesker bør tage og beskyttende gear de skal bære når du indtaster. Dyrlæger også bruge isolation tegn, såsom en serie af tre bio-sikkerhed plakater forklarer, hvordan landmændene kan beskytte deres fjerkræ fra H5N1-virus, der forårsager "fugleinfluenza."

Videnskabelige

Videnskabelige plakater skildrer forskellige processer til isolering af organismer eller stoffer såsom DNA, og kan være meget tekniske vejledninger eller endda kunstneriske på en abstrakt måde. De er nyttige som viser på møder og kongresser, og kan endda fremme salget af videnskabelige bøger.

Kunst

Fine art plakater skildrer fotografiske billeder af isolation i naturen, at funktionen emner spænder fra enkelte dyr til eksotiske landskaber og endda totalt menneskelig isolation er bredt tilgængelige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com