Typer af japansk træ møbler

January 18

Typer af japansk træ møbler

Japanske møbler fejrer funktionel elegance. Træ har traditionelt blevet udformet i enkle former inspireret af og bruges til praktiske formål. Fra traditionelle kister, der forvandlede til trapper til moderne kister at bølge i en bugtet kurve, er fine møbler udformet til at være smuk og til sidst. Lak og jern og messing beslag er nogle af de dekorationer du kan finde på et fint japansk stykke men den ekstra træ og yndefulde linjer af nogle af de klassiske stykker kendetegner japansk stil.

Tansu

Tansu er kister, og den blankpolerede træ, der anvendes til tansu blev først udformet til at holde kimonoer. Før vestlige mode nåede Japan, blev kimono og andre tøj foldet og gled væk ude af syne i ishi-dansu. Mindre kister var praktisk beholdere til familiens te ting. Cha-dansu, eller te kister, holdt te kopper og Potter, retter til traditionelle frugter, spisepinde og spisepindelejer og andre fornødenheder til te. Hako kaidan er store tansu bygget til at tjene både som trin til et højere niveau af hus og generøse opbevaringsskabe.

Kotatsu

Kotatsu er tabeller uden stole, lav til jorden og dækket med tæpper. Tabellerne er knyttet til elektriske varmeapparater i dag, men de plejede at være placeret over den sunkne hearth brand. Folk sad ved bordet, anbringes benene under det at holde varm og brugt bordpladen til spisning, skrivning eller anden sysler. Kotatsu bruges stadig i dag i traditionelle hjem hvor en ovn eller centralvarme er ikke tilgængelig.

Ofuro

Iblødsætning karret eller ofuro er en dybt rituelt badehus, der tillader dig at fordybe dig fuldstændigt i varmt eller varmt vand. Bøtter er lavet af aromatiske, lemony hinoki træ eller cedar, mindst 22 inches dyb, og typisk rektangulære med lige sider. Badende vasker uden for karret med vand og sæbe og bruger ofuro for en afslappende, terapeutisk blød. Fordi alle, der bruger karret vasker først, kan badet nydes af flere på hinanden følgende badende, bevare varme energi og vand. Karret er normalt omgivet af træ gulvmåtter. Tilbehør omfatter træ vask afføring og en spand til før vask. Ofuro er specialdesignede som polygoner, cylindre eller ovaler.

Moderne brugerdefinerede Designs

Japanske kunstnere fortsætte med at forestille sig nye måder at håndværk fine træmøbler ment som arvestykke stykker. Shiro Kuramata var en legendarisk 20th century minimalistisk, der designede i moderne plastic og syntetiske materialer samt træ. Hans nyfortolkning af en kommode og brystet som en bugtet lakeret træ kurve indarbejder traditionel japansk design og en legende fornemmelse for ironi. En curvy brystet design blevet kopieret uendelighed af møbelsnedkere i den vestlige kultur. Brystet er en høj, lavt S-formet med flere skuffer og rullende hjul for fødderne. Stedet for at forsvinde ind i stuen, bliver brystet et samlingspunkt, der virker for opbevaring samt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com