Typer af kabinetter: brugerdefinerede og semi-Custom

February 2

Typer af kabinetter: brugerdefinerede og semi-Custom

Den væsentligste forskel mellem semi-custom kabinetter og brugerdefinerede kabinetter har at gøre med typografien skab dør. Dette er ikke den eneste forskel, men det er de mest bemærkelsesværdige ene. Semi-custom kabinetter giver kunden mulighed for at se deres kabinetter, inden de betaler for dem. Brugerdefinerede butikker tegner du et billede i bedste fald eller gøre en sammensat tegning ved hjælp af computersoftware. Resten du nødt til at tage på tro. Men brugerdefinerede kabinetter kan gøre, hvad ingen semi-custom kabinet kan gøre, netop passer mellem to vægge uanset hvad målingen er mellem dem uden at bruge nogen fyldstof.

Begrænset mangfoldighed

Som med alt, hvad der er fabrik lavet, der er en grænse for mangfoldigheden af semi-custom kabinetter. Selvom der er mere mangfoldighed her end med stock kabinet, har du stadig ikke vifte af muligheder som du gør med brugerdefinerede kabinetter. Det er imidlertid ikke til at sige, at semi-custom frysere ikke vil se godt selv i høj kvalitet hjem. Foranstaltninger, der træffes ved opbygning af dørene og skuffefronter gør dette muligt. Semi-custom kabinetter kommer normalt med massivt træ døre og skuffefronter i en bred vifte af træ. De kommer også farves eller malet.

Ubegrænset mangfoldighed

Brugerdefinerede skabene passer i kategorien ubegrænset mangfoldighed fordi hjem bygherrer også passer i denne kategori. Køkkener og badeværelser i et specialbygget hjem kan ikke være de dimensioner, der er nødvendige for en perfekt pasform af semi-custom kabinetter. En perfekt pasform betyder ingen fyldstoffer mellem kabinetter og væggene ofte modtaget med semi-custom kabinet. Skræddersyede kabinetter passer fra væg til væg, når det er nødvendigt fordi de fryser builder tager målingerne fra hjemmet og bygger kabinetter til at passe.

Hængsler

Du kan have flere udvalg i semi-custom kabinetter, når det kommer til døren hardware, især hængslerne. Med de mange forskellige hængsel stilarter til rådighed er det vanskeligt for brugerdefinerede kabinet butikker til at huse alle de nødvendige udstyr til at forberede dørene for alle stilarter af hængsler på markedet. Europæisk stil hængsler er et godt eksempel. Disse hængsler kræver maskiner, der borer tre huller på samme tid og måler dem i millimeter. Semi-custom kabinetter tilbyder normalt disse typer af hængsler, fordi den kabinet producent har råd til maskinen.

Skuffe Design

Andre sondringen mellem brugerdefinerede og semi-brugerdefineret kabinetter er skuffe design. Begge typer af kabinetter bruge massivt træ til at gøre skuffefronter men forskellen begynder med det materiale, der anvendes for skuffen, selv. Dette materiale spænder fra massivt træ, papir-dækket træ til krydsfiner i begge tilfælde. Den næste forskellen er opførelsen af skuffen. Bedre lavet skuffer bruge svalehale leddene, som kræver mange timer i en custom shop eller brug af en speciel maskine. Igen, dette er ikke svært for de store producent, som massen producerer semi-custom kabinetter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com