Typer af kanter på bordplader

March 5

For at gøre din køkkenbordet en standout i stedet for standarden, skal du vælge en countertop kant, der afspejler din smag, gør en erklæring eller supplerer stilen af dit værelse. Selv om køkkenbordet kanter er et mærkbart synligt element i et rum, er de ofte overses som et design valg når boligejere vælger deres bordplader. Fra lige til afrundet til dekorative, tilbyder køkkenbordet kanter en bred vifte af ser ud til at vælge fra.

Typer

Køkkenbordet kanter kommer i mere end et dusin forskellige stilarter; dog kan visse kanter begrænses til specifikke countertop materiale. En virkelig karakteristisk udseende, kan du kombinere mere end én kant stil på din bordplade. Når du køber en tæller, vil du blive tilbudt et valg af standard kantning design, der kan optages under køkkenbordet fremstilling. Når det gælder specialbyggede bordplader tilføje smartere og mere detaljerede kanter betydeligt til køkkenbordets pris.

Lige kant

Den mest almindelige type af køkkenbordet kant stilarter, lige kanter, er kendetegnet ved en kvadrerede kant med en lille facet, kaldet en skrå kant, som mindsker den kant skarphed. Selvom lige kanter giver nogle variationer, de er et populært valg og findes ofte på grundlæggende og billige bordplader. Fordi denne form for kant er let at arbejde med, kan du overveje det til en gør det selv-køkkenbordet installation.

Afrundet kant

Både kvart-runde og bull-næse kanter tilbyder en enkel og glat look, der er rundere og blødere udseende end en lige kant. Med kvart-runde, er counter's øverste kant lidt afrundet, mindske skarpheden af en standard firkantede kant; for en dobbelt-runde look, er både den øverste og nederste kanter afrundede. For at opnå en bull-næse kant, er den øverste kant af tælleren betydeligt afrundet, skaber en perfekt halv cirkel.

Dekorative kanter

Dekorative kanter, mens ønskeligt for deres skønhed og kan være dyrt og kan tilføje til fremstilling tidsforbrug til din bordplade. Eksempler på dekorative kanter ogee, Dupont og rock ansigt stilarter. Udsmykkede og elegant, ogee er inspireret af middelalderlige europæiske arkitektur. Det har to dramatiske buer, hvoraf den ene er konkav og de andre konvekse. En Dupont kant er kendetegnet ved en lige kant, der falder til en blødgjort kurve. Noget der ligner et bjerg overflade, rock ansigt kantning skaber en ujævn, ru countertop kant bedst egnet til værelser indrettet i en rustik eller land stil. Andre dekorative stilarter, som franske cove og vandfald, har også meget detaljerede designs, der kan være både karakteristisk og dyrt.

Stilarter

At vide, hvilken type af køkkenbordet kant supplerer en særlig stil i indretning kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Afrundede kanter, passer selv betragtes som en moderne look, godt med de fleste enhver indretning. Lige kanter kan forbedre udseendet af moderne eller traditionelle design. Med deres indviklede mønstre og udskæringer supplere dekorative kanter elegante og formelle interiør. Vælg den højre kant til din bordplade, og du vil sikre dit køkken eller badeværelse design er et snit over resten.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com