Typer af keramiske fliser

April 25

Mangfoldigt i sine dekorative kvaliteter, langt i sin bruger, og meget mere omkostningseffektiv end sten, keramiske fliser toppe listen til bad og køkken overflader--- og også foyers og mudder værelser. Kreativt tale, er det en all-round vinder. Stort set enhver farve enhver dekorative design (overvejer du kan male og fyre dem selv) kan være havde. Relief fliser, antikke fliser og vægmalerier yderligere dens anvendelser og dens appel. Udtrykket "keramik" gælder for hårde rørige materiale fremstillet hovedsageligt af ler og brændt ved en høj temperatur. Selv ikke teknisk keramik, cement-rørige fliser, ligesom terra-cotta og saltillo, falder ind under kategorien keramiske.

Keramik

Dagens keramiske fliser er lavet af raffineret ler, jorden skifer eller gips og ingredienser, der reducerer svind, der ville ellers opstå under fyring. Disse materialer er blandet med vand at gøre, hvad der kaldes bisque, som er derefter støbt ind hvad forme flisen er at blive. For at hærde bisque, er fliserne fyret i temperaturer på 900 til 2.500 grader F. Jo højere temperatur, jo tættere den flise. Uglaserede fliser er fyret endnu en gang, og er udsat for pletter; mere dekorative fliser er fyret mange gange.

Du vil finde keramiske fliser i en bred vifte af størrelser, fra 12-af 12-tommer asfaltudlæggere til lille mosaikfliser fast til svømmehud underlag. Da fliser er ufleksible, skal du anvende dem på en solid base eller de vil knække.

Glasur

Med sin super glans og lyse række farvevalg er glasur en vidunderlig ting. Fliser kan være glaserede engang eller mange gange---nogle neglelakker er anvendt på bisque, før det er blevet fyret; andre anvendes bagefter. For tekstur--- og skridsikkerhed---du kan indføre tilsætningsstoffer i glasuren. Glaserede fliser er super vandfast, selvom deres injektionsmørtel leddene ikke er. Det er bedst at både injektionsmørtel leddene og forsegle dem.

Porcelæn

Fordelen ved porcelæn er dens lave porøsitet. Lavet med raffinerede ler, der er fyret på en meget høj temperatur, absorbere disse fliser meget lidt, hvis nogen, vand. Af denne grund, kan du overveje at bruge dem til brug indendørs eller udendørs. Mange porcelæn fliser efterligner udseendet af sten.

Terra-Cotta

Velegnet til tørre områder, traditionelle terra-cotta er fyret ved lav temperatur og er derfor ikke en ægte keramik. Det menes, at terra-cotta er håndlavede siden civilisation begyndte, og mange anser fremsættelsen af det en tidløs kunst. Dens forvitret, lidt ridset look er rig med rustik charme. Det er tilgængelig i kvadrater, trekanter og andre geometriske former. Farvevalg omfatter jordfarver, der spænder fra rødt hvede til guld til valnød. Nogle af de nyere terra-cotta produkter tilgængelige er brændt ved højere temperaturer til at producere mere holdbare fliser at patina med tiden.

Saltillo

Kendt for sin rustikke sydvestlige rødder, er saltillo fliser håndlavede og tørrede i stedet for fyret. De er teknisk set ikke keramiske fliser. Men de anvendes i mange af de måder, keramiske fliser anvendes. Ægte saltillo fliser er håndlavede via en kompleks proces, der omfatter en omhyggelig udvælgelse af ler, støbning af ler og tørring og bagning af flisen. Resultatet er et nonvitreous produkt med ru tekstur og naturlige mangler, at låne sin tiltrækningskraft. Det er tilgængeligt i forventede figurer, plus ottekanter sekskanter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com