Typer af King Size senge

September 18

Typer af King Size senge

Kingsize-senge er den største størrelse seng almindeligt tilgængelig i USA. Selvom king-size senge giver rigelig sovende plads til to personer, er de ofte for stor til komfortabelt at passe ind i små soveværelser mens forlader plads til andre møbler. Derudover king madrasser kan være svært at manøvrere gennem døråbninger, især hvis døren kommer ud over siden af gangen i stedet for slutningen af en entre.

Standard King

Den mest almindelige type af king-size seng er den standard king, også kendt som eastern kongen. Denne seng er 76 inches lang og 80 inches lang, gør det samme længde som en queen size seng, men en fuld 16 inches bredere. Hver person sover på en kingsize-seng vil have 38 inches af plads, hvilket er omkring det samme beløb som på en dobbelt størrelse seng.

California King

California king madrasser også er kendt som vestlige konge madrasser. Disse er 4 inches længere end en standard king og 4 inches smallere, hvilket gør dem 72 inches lang med 84 inches lang. California king madrasser er ideelle til usædvanligt høje mennesker, der ikke passer komfortabelt på en standard king. Selvom flade plader og Talsmanden er den samme størrelse som dem, der anvendes på standard king senge, bør monteret ark være lavet specielt til en California king til at passe stramt på alle sider.

Split konge

Split kingsize-sengen består faktisk af to ekstra lange twin madrasser skubbet sammen. Fordi ekstra lange twin madrasser måler 38-39 tommer bredt af 80 inches lang, resulterer presser to sammen i en seng næsten nøjagtig samme størrelse som en standard king, måle 76 til 78 tommer bred ved 80 inches lang. Nogle selskaber sælger udstyr til at split kongen til at fungere bedre, herunder en polstret stykke til at dække den knæk hvor madrasserne mødes og elastikker til at sætte omkring kanten af madrasser at holde dem sammen. En split konge setup er ideel i et gæsteværelse, fordi sengene kan trækkes fra hinanden til at rumme børn eller andre gæster, som foretrækker separate senge og skubbet tilbage sammen for par.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com