Typer af kniv Sharpeners

February 28

Typer af kniv Sharpeners

Knivskærpere skærpe eller slibe skæret på knive stål knive og er enten håndholdt eller elektriske enheder. Der er en række af forskellige typer af knivskærpere, herunder stål og lille bordplade skarphed enheder, klinknagler og hjem eller kommerciel elektriske modeller, ifølge hjemmesiden opskrift Tips.

Whetstone eller Carborundum sten

En skarphed skinnede er enten runde-formede eller rektangulære og 1/2 tomme til flere inches tyk. Silikone kuldioxid mineraler er udvindes og adskilt for at producere hård, medium eller blød grade klinknagler. For at bruge sten til slibning, anvendes en letvægts smøreolie på at forbedre de naturlige olier i stenen. Carborundum skarphed sten er lavet af siliciumcarbid, en slibende materiale, der langsomt forringes med tiden som carbide materielle bærer fra brug. Carborundum sten er rektangulære i form og generelt har en glat side og en grov side. Den grovere side bruges først til at skærpe den kniv, som er så færdig ved hjælp af den glatte side.

Skarphed stål og manuel Sharpeners

En skarphed stål er blot en elliptisk eller runde stål aksel med en fin konsistens slibe overfladen, ifølge webstedet opskrift Tips. Andre manuelle sharpeners er bygget med slibning enheder sat i en metal eller plast sag og er kendt som køkkenbordet spidsere. Disse typer af sharpeners indeholder normalt en slibende overflade, der er diamant belagt eller en slibesten af wolframcarbid. Hvis du vil bruge en, tegner du kniv gennem guider af den slibesten i en pre-sæt vinkel. Kniven er tilstrækkeligt finpudset efter ca fire til seks passerer gennem den slibesten.

Elektriske spidsere

En elektrisk blyantspidser består af intern slibning hjul, som spin og kan skærpe både savtakket og straight kniv knive, ifølge den kræsne Guide til knivskærpere hjemmeside. Elektriske spidsere arbejde godt for knive, der er brugt hyppigt; Du kan dog finde, at en vis kontrol med manuel sharpeners ikke er til stede, når du bruger en elektrisk blyantspidser. Elektriske spidsere er også tilgængelige med forskellige antal slots


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com