Typer af Knock-Down Drywall tekstur

January 9

Typer af Knock-Down Drywall tekstur

Knockdown drywall tekstur findes ofte på et hjems indvendige vægge og loft. Fordele af gips påføres væggene omfatter visuelle appel, tilsløre drywall installation fejl samt en støjskærm. Afhængigt af hvor du bor i USA, er knockdown gips finish kendt af en række forskellige navne, herunder spanske blonder, Californien knockdown og knockdown executive finish. Når knockdown er sprøjtet eller troweled på din hjemmets vægge eller lofter, er gips meget svært at fjerne. Forstå de forskellige typer af knockdown, samt fordele og ulemper i gips.

Sprøjtet Knockdown

Fælles stof er blandet med vand og tilføjes en tragt. Materialet er sprøjtet på væggen eller loftets overflade. Når først anbragt, en murske af metal eller plast er brugt til knockdown nogen store områder af tekstur. Finish er tilladt at tørre i cirka 24 timer og derefter malet. Hvis der anvendes et loft, bør teksturen males kun med flad maling. Maling med en glans niveauer anvendes til loft årsag blænding og distrahere fra rummet.

Hånd-anvendte Knockdown

En mere unik type knockdown tekstur er anvendt i hånden. Fælles sammensatte bruges stadig, men gips er rullet i forskellige retninger. Rullen skaber en struktur med mange forskellige store toppe stående af væggen. Håndværker vil derefter tage en murske og knockdown disse toppe. Du kan flytte murske i vandrette og lodrette sektioner.

Crow's Feet tekstur

Crow's feet tekstur er generelt anvendes kun til lofter. Finishen er også kendt som "slag børste teknik." Gips sprayes eller hånd anvendes til loftet. En stor pensel eller andre gips værktøjer, såsom en stor pensel eller plast trash tasker, er stemplet ind i den våde fælles sammensatte. Alle toppe er derefter bankede ned ved hjælp af en gipsvæg murske.

Yderligere teksturer

Udover knockdown tekstur omfatte andre teksturer, der almindeligvis anvendes til vægge og lofter ujævnhederne tekstur, appelsinskal og popcorn loft tekstur. Ujævnhederne tekstur er anvendt af pouncing en pensel i våd gips. Appelsinskal er en lys tekstur almindeligt sprøjtet på vægge og ligner den faktiske frugt skorpe. Popcorn tekstur sprayes på lofter og efterligner udseendet af hytteost.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com