Typer af køkkengulvet fliser anvendes i 1955

August 1

Typer af køkkengulvet fliser anvendes i 1955

Anden verdenskrig var slut, økonomien var sund og boliger underinddelinger affyret som påskeliljer fra kyst til kyst i 1955. Alle denne velstand betød, at hjemmegående fik utallige udsmykning valg; en af de vigtigste var gulvfliser, primært til køkkener og badeværelser. Ikke alle 1955 gulv fliser mulighed viste sig for at være den sundeste mulighed, men der var masser af sort at vælge imellem til at dekorere et smukt rum.

Terracotta gulvfliser

En eksplosion af international handel var i fuld sving ved 1955; typisk for denne udveksling var leverancen af terracotta gulvfliser fra virksomheder som Ruabon i Det Forenede Kongerige til de Forenede Stater. Deres hjemmeside funktioner billeder taget i 1955 af arbejdstagere at fjerne ler fra pitten oprette gulv fliser importeres til USA til boliger og kontorer. Standardstørrelser af fliser passer små rum som køkkener og badeværelser; flise detailhandlere sælges disse 9 x 4,5 tommer, wire-cut eller hånd-presset og støbt gulv mursten i brun og rød. Røde stenbrud fliser i Det Forenede Kongerige var populære for porches, verandaer og entryways.

Asfalt asbest fliser

Mellem 1920 og i 1960 ' erne produceret en række forskellige gulvfirmaer mørk-farvet asfalt-asbest fliser, der indeholdt en høj procentdel af fyldstof asbestfibre. Det er nemt at identificere disse fliser, fordi asfalt-baserede projektmappen bruges i blandingen af gilsonite, kalksten og asbest produceret sort eller ekstremt mørke nuancer af gulvfliser, der blev foretrukket for hjem entryways, plus dramatiske terrasser og verandaer i områder af USA med moderate temperaturer. Asbest indholdet i disse fliser var så meget som 70 procent af den blanding, som kan være grunden til de forsvandt i 1960 ' erne.

Vinyl og Vinyl asbest fliser

Vinyl fliser var meget populære i 1950 ' erne. Desværre, nogle inkluderet asbest, et materiale fundet for at være farlige for menneskers sundhed. Blandt virksomhederne anvender asbest i deres vinyl fliser blev Craftlon, Carey, Pabco Floron og Flinkkote, men den største produktion af asbest vinyl og nonasbestos vinyl kom fliser fra Armstrong fabrikker under navnet Excelon. I 1955 tilføjet Armstrong en populær, omend begrænset oplag linje kaldet Armstrong gummi flise, men den blev afbrudt et år senere. Den første hvide modstandsdygtige vinyl gulv fliser debuterede mellem 1952 og 1955 og blev straks vedtaget af boligejerne villige til at vaske gulve mere ofte til gengæld for den rummelige udseende hvide flise gulve leveres.

Keramiske fliser

Når Allen ler flise selskab åbnede sine døre i 1955 i Indianapolis, Indiana, virksomheden specialiseret sig i keramiske fliser, fordi det var nemmere at installere; da mastiks og injektionsmørtel var blevet tilgængelig for keramik, måtte montører ikke længere bruge cement til at holde keramiske fliser på plads på køkken og bad gulve. Den første keramiske fliser Allen fyldt kom fra H & R Johnson Company i England, og det var til rådighed i "tykke" og "tynde" kvaliteter. Allen importeret et stort udvalg af farver, herunder de to mest populære circa 1955: pink og grøn. Englands dominans varede ikke længe. Keramiske fliser virksomheder som Boston's Stylon begyndte at producere i 1950 ' erne, hovedsageligt slutter landets afhængighed af import. Da Allen solgt virksomheden keramiske fliser i 1957, var indenlandske keramiske fliser beslutningstagere overalt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com