Typer af køkkenvask vandhaner

May 1

Typer af køkkenvask vandhaner

Når du vælger køkkenvask vandhaner der er mange muligheder: metal eller porcelæn, facetteret eller glat. Uanset hvad din stil, der er et par grundlæggende former og funktioner at vælge imellem. Hvis du vælger til køkkenet, kan du overveje at tilføje faciliteter, såsom en tilbagetrækning sprøjte for opvask eller en sæbedispenser. Hvis du vælger en hane til et andet sted i huset, skal du overveje dine behov.

Center sæt vandhane

Der er to dele til en vandhane: håndtag og tud. Center sæt vandhaner er den mest almindelige, med en tud og to håndtag, en på hver side af tuden, monteret på en base. Et håndtag er for varmt vand og en for kold. Center sæt vandhaner er lavet i størrelser til at passe enhver vasken.

Sprede vandhaner

Spredning vandhaner er lig center sæt vandhaner, men de har ikke en base. Der er to håndtag på begge sider af en tud, men de alle rager direkte fra din bordplade eller vask. Dette giver dig mulighed at vælge, hvor langt fra hinanden at de, der appellerer mere til moderne stil og er et symbol på moderne enkelthed og teknologi.

Wall monteret

Wall-monteret hane er også moderne. Det stikker ud fra væggen over vasken bassinet. De fleste Vægmonteret armaturer har to håndtag. Denne stil vil ikke arbejde med fritstående håndvask, så husk på dine specifikke behov. Disse er bekvemt for en køkkenvask, fordi du ikke behøver at rense bunden eller tørre omkring vandhanen.

Enkelt håndtag

Disse armaturer er ganske almindelige og er mere praktisk end en dobbelt hane. Både varmt og koldt vand kommer fra den samme håndtag, så du manøvre for at få den temperatur, du ønsker. Det tager mindre tid til at opnå den rette temperatur. Denne stil også giver dig mere plads i bunden til faciliteter såsom en sæbedispenser.

Hands-Free

Denne stil er nyere i verden af køkkenvask vandhaner og meget sanitære. Håndfri vandhaner har en bevægelsesføler under tuden. Sensoren kan fortælle, når dine hænder er under tuden og vil automatisk tænde vandet. Der er et håndtag for justering af temperaturen, men du behøver ikke at bruge den. Dette er en stor mulighed for mennesker med motoriske problemer eller ældre personer, der kan finde det vanskeligt at arbejde et sæt håndtag.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com