Typer af kommode

March 19

Typer af kommode

Kommoder, eller "dressers," opstod i Europa og var oprindelig kun for de velhavende klasser. De er nu en del af næsten alle soveværelse. Kommoder normalt er lavet af træ og har mindst tre skuffer, selvom nogle kan være meget større. De står ofte på korte ben. Når det kommer til at vælge en sort til dit soveværelse, er dine muligheder talrige.

Talje-High kister

Talje-high-kommoder kommer i både antikke og moderne versioner. Mange talje-high-kommoder komme med spejle til toppen af stykket, så brystet kan fordoble som en forfængelighed for grooming i morgen. De fleste talje-high-kommoder kommer med fem, seks eller syv skuffer. Den øverste slot kan have en enkelt fuld bredde skuffe eller to smallere skuffer placeret side om side.

Highboys

Highboys opstod i England, hvor de også blev omtalt som "tallboys." Perfekt dressers er ofte ganske omfattende og optager en stor plads, selv om de giver brugeren med en enorm mængde af lagerplads. Nogle highboys stå så højt som 7 fødder. Dressers består næsten altid af to stykker, en "lowboy", som er lavere, bredere bunden af skuffer og den øverste del, som består af en stak af mindre skuffer, normalt omkring fire rækker af dem. Highboys kommer i mange forskellige stilarter, som dronning Anne, William og Mary og Chippendale.

Moderne stil

Moderne design for kommoder vrimler. Du kan finde dressers lavet af metal, smedejern, glas, træ, kobber, plast og andre materialer. Moderne kommoder kommer også i en række forskellige figurer. De kan være tankevækkende af de traditionelle stilarter i skuffer eller se helt anderledes. De kan være høj og tynd, korte og afrundede, buede for dramatisk effekt eller designet til at passe ind i et hjørne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com