Typer af kompressorer

July 5

Air kompressorer bruges til at øge lufttrykket ved at reducere dets volumen. Kompressorer hjælpe omdanne gas, hvilket gør enheder såsom gasturbiner og højtryk cylindre arbejde. De give livet støtte i vandet og lav luft pres miljøer og operere indenlandske og mekaniske apparater såsom køleskabe.

Typer

Der er fire typer af kompressorer, og de varierer med hensyn til design og formål. De er positive fortraengningspumpes kompressorer, som omfatter et stempel; Rotary skrue og rotary glidende vane kompressorer, som fylder kamre med luft derefter falde kammerets volumen; og centrifugal kompressorer, der bruger høj hastighed til at øge lufttrykket.

Stempelkompressorer

Stempelkompressorer findes for det meste i automotive og store maskiner såsom olieraffinaderier, kemiske fabrikker og køleanlæg. Lille stempelkompressorer køre med fem til 30 hestekræfter, mens store kompressorer brug op til 1.500 hestekræfter. Stempelkompressorer er normalt store og støjende, og de anvendes i industrielle og petroleum maskiner. De er lavet af stempler, krumtapaksler, ventiler og cylindre. Stempelkompressorer bruges også i blæser plastik flasker lavet af polyurethan polyethylenterephthalatfolie.

Roterende skruekompressorer

Roterende skruekompressorer ligner stempelkompressorer, men de fik i stedet arbejde ved at udfylde rummet mellem to spiralformet skruer. Når de to skruer er aktiveret, den plads optaget af luften er reduceret, og dette resulterer i øget lufttryk. Smøring anvendes mellem skruer til at forhindre, at luften siver ud, og bagefter olie og luft er adskilt så at den trykluft kan bruges. Roterende skruekompressorer findes oftest i industrielt udstyr såsom entreprenørmaskiner.

Roterende glidende Vane kompressorer

En af de ældste luftkompressor designs, roterende glidende vane kompressorer består af en stator, en rotor og otte vinger, der glider ind og ud til at holde kontakt med boliger væg. Da knivene rotere, er luften komprimeret, og derefter afkølet inden det er bragt ind i luft systemet. Roterende glidende vane kompressorer bruges også i drift automatgear pumper, hydrauliske pumper, flight instrumenter og klimaanlæg. Disse typer af kompressorer køre mere stille end frem-og tilbagegående kompressorer.

Centrifugal kompressorer

Centrifugal kompressorer, på den anden side bruger høj hastighed spinning skovlhjul til at fremskynde luften, og derefter aftage luften ved diffusion. Løbehjulet/diffuser kombinationer er udstyret med intercoolere at holde luften afkøles, mens det er komprimeret, og beskytte skovlhjul fra skader på grund af rust og erosion. De fleste centrifugal kompressorer bruges i små til mellemstore gasturbiner, forbrændingsmotorer og sne-og udstyr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com