Typer af konkrete pletten

March 12

Konkrete pletter er kommet en lang vej og er nu tilgængelig i en bred vifte af stilarter og farver. Fra ældre syre-baserede pletter til nyere opløsningsmiddel-baseret og øko-venlige muligheder er der en konkret pletten derude der passer til ethvert behov og budget.

Syre-baserede

Syre-baserede pletter reagere kemisk med betonoverfladen. Dette resulterer i en meget naturligt udseende permanente pletter. Beton farves med syre-baserede produkter ikke skræl eller flake. Det er den mest holdbare type af pletten anvendelig hen til forbruger. Syre pletter har eksisteret i mange år men er for nylig blevet mere tilgængelig og populær med privatkunder.

Opløsningsmiddel-baseret

Opløsningsmiddel-baserede pletter består af metalliske salte og arbejde i stort set samme måde som træ pletter. De bruger den porøse karakter af beton til at vedhæfte og sprede farve hele. I modsætning til syre-baserede pletter gennemsyre opløsningsmiddel pletter kun de øverste lag af betonen. Dette kunne være et problem i områder med store mængder af sollys som opløsningsmiddel-baserede pletter er tilbøjelige til at falme.

Eco-Friendly

For de miljøbevidste forbrugere er der øko-venlige pletter på markedet. Produkter såsom "SoyCrete" tilbyder vandbaseret pletter, der fungerer på samme måde som olie, der optages i beton. Syre-fri og ikke-giftige, disse pletter tilbyde fred i sindet til dem, der ønsker at bevare miljøet, men at freden kommer med en heftig pris end dens modparter.

Tilgængelige farver

Farve tilgængelighed kan spille en stor rolle, når du vælger en type af pletten. Syre-baserede pletter tilbyder de mest begrænsede farveskemaer. De er tilgængelige i jordfarver som tans, rust og Terrakotter. Hvis farve ensartethed er vigtig, leverer syre pletter ikke. De fremhæve karakteristika og mangler af beton, udlån sig til en mere naturlig sten look. Opløsningsmiddel-baserede pletter tilbyde en bredere vifte af farver, herunder røde, brune, grønne og sorte, så hvis du ønsker en bestemt farve dette kunne være vejen at gå. Øko-venlige pletter er lavet med soja farvestoffer og tilbyde den samme brede vifte af farver som opløsningsmiddel-baserede pletter.

Vedligeholdelse

Vedligeholde din farvede beton varierer i sværhedsgrad afhængigt af pletten du vælger. Hvis du ønsker en vedligeholdelsesfri overflade, er syre pletten svaret som dens farve er dannet fra en kemisk ændring og er uforanderlig. Opløsningsmiddel-baserede pletter skal genanvendes mindst en gang hvert andet år, da de er tilbøjelige til at falme. Øko-venlige pletter er let om miljø, men kræver mest vedligeholdelse. Efter anvendelse skal en sealer anvendes for at undgå afskalning og ridser. Genansøgninger skal ske årligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com