Typer af konvektion ovne

May 9

Typer af konvektion ovne

Konvektion ovne, også kaldet turbo eller fan ovne, er helt forskellig fra standard gas ovne. Disse ovne varme mad meget hurtigere ved at overføre og cirkulerende forvarmet luft gennem ovnen ved hjælp af fans til at oprette luftbevægelse. En konvektionsovn eliminerer hotspots, konsekvent og jævnt, bagning fødevarer ved lavere temperaturer. Nogle varmluftovn har endda en funktion kaldet "proofing", som tillader en resten punkt i gæring af gær.

Konvektion mikrobølgeovne

Konvektion mikrobølgeovne kan har dobbelt kapacitet og bage eller stege en bred vifte af fødevarer som fisk, skinke, gryderetter og endda kalkuner. I modsætning til regelmæssig mikrobølger, kan en konvektion-mikrobølgeovn forvarmes til at bage tærter og kager ligesom en traditionel ovn. Konvektion mikrobølgeovne kommer i forskellige stilarter, farver og priser. De også varierer i størrelse fra 27 inches til 30 inches og kan være enten væg monteret eller ovenfor cook top enheder.

Kommercielle Impingement ovne

Kommercielle impingement ovn er en meget stor version af en konvektionsovn. Disse ovne er energieffektive og findes i flere restauranter, der specialiserer sig i fødevarer som kager, calzones og pizza. Impingement ovn har et meget højt sats af varm luft strømmer fra både toppen og bunden af den mad, som generelt passerer gennem ovnen via transportbånd bælte. Denne type ovn opnår en langt højere konvektive varme overførsler end de fleste konventionelle ovne. Disse ovne har som regel varmelegemer, der er placeret tæt på den mad, som giver mulighed for bedre madlavning hastigheder og varme overførsel.

Bærbare varmluftovn

Bærbare konvektionsovn er et apparat, der leverer flere funktioner og giver dig mulighed for at stege, damp, bage, Stege og endda steg. Men, det ikke stege mad i en konventionel måde af varme op olie; bærbare konvektionsovn bruger en metode kaldet air stegning. Denne metode til stegning sker når luften opvarmes og derefter bruges som et medium til at stege fødevarer. Du kan bruge en bærbar konvektionsovn hvor du ønsker og derefter nemt gemme det væk når du er færdig, i modsætning til traditionelle ovne.

Brødrister varmluftovn

Brødrister konvektionsovn er meget lig den traditionelle ovne, bortset fra, at det har en indbygget ventilator, der cirkulerer opvarmet luft til at tilberede maden. Blæseren blæser luft over og alt omkring mad, madlavning det ved lavere temperaturer og i kortere tid. I modsætning til de fleste standard eller strålende ovne, som koge den nederste del af maden hurtigere end toppen, vil brødrister varmluftovn lave mad meget mere jævnt. Nogle konvektion brødrister ovne har evnen til at stege, toast og bage fødevarer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com