Typer af kviste til brug for møbler

June 5

Rustik kvist møbler blev populære i 1800-tallet England når nostalgisk, før industrialiseringen, håndlavede møbler til haven brug blev populær. Velhavende amerikanske industrifolk fortsatte tendensen bygge deres ekstravagante Sommerhuse eller "lejre" i Adirondack bjerge i upstate New York. Brug af naturlige materialer af tidlige landskab designere kunne også ses i 1800-tallet offentlige parker, såsom New York, Central Park. Skoven featured i kvist møbler afveg tilgængelighed og design behov.

Fra bygninger til møbler

Railroad tycoon William West Durant bygget en omfattende retreat på kanten af Raquette sø i nordlige New York state i slutningen af 1800-tallet. Kaldet Camp fyr knude featured boligen flere bygninger lavet af log, murværket og kviste. Hickory blev brugt til rækværk og dekorative udvendige elementer og i sidste ende for borde og stole inde i hjemmet. Hickory kviste fortsat bruges i dag til at lave møbler repræsentant for den tidlige Adirondack stil.

Willow

En anden populær træ til fremstilling af rustik kvist møbler er willow. Grenene er hurtig-voksende, fleksibel og let at arbejde. Willow kviste vokser vildt langs mange vandløb og søer i det nordlige USA og det sydlige Canada. Grene kan beskæres uden at skade den busk eller et træ og placeret i en spand vand indtil brug at bevare fleksibiliteten. Willow kviste spænder fra 3/4 til 2 1/2 inches i diameter arbejde bedst.

Stævningsskov træ

Willow, der vokser i underskoven af hårdttræ skove er kendt som stævningsskov træ. Denne pil sort er generelt lige og let bøjet, hvilket gør den ideel til udforme kvist møbler. Træet er nemmest at samle i det tidlige forår før bladene er dukket op på grenene. Bladløst kviste er nemmere for at finde lige-kornet stykker knaster eller burls. Høst i sumpede områder gøres bedst mens jorden er stadig fast og myg er endnu ikke aktiv.

Kurvemøbler

En variation af kvist møbler wicker har en mere raffineret, færdige udseende fordi kviste er generelt vævet for at fjerne løse ender. Traditionelle kurvemøbler er lavet ved hjælp af en ramme af damp-bent rattan. Træet har en tornede ydre dække, der er fjernet for at afsløre den glatte, brugbar sukkerrør under. Rattan importeres fra Sydøstasien, da det er en tropisk art, ikke dyrkes naturligt i Nordamerika. Arterne, der kan vokse til 600 fod i længden og 4 inches i diameter, men 2 til 3 tommer diameter stykker er bedst for vidjer møbler rammer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com