Typer af lampeskærme

May 13

Typer af lampeskærme

Lampeskærme fås i en bred vifte af stilarter, former, størrelser og farver. Når du surfer gennem en butik, kan det synes at der er mange forskellige typer, men i virkeligheden er der kun to.

Historie

Nuancer var oprindeligt placeret på lamper for direkte lys på specifikke opgaver. Som belysning, var dekorativ nuancer designet til at diffuse lys. Tidlig nuancer var lavet af glas eller stof. En vigtig nyskabelse i lampeskærm fremstilling opstået i 1940 ' erne med indførelsen af plast skygge materialer.

Typer

Inden for den brede vifte af nuancer tilgængelige er to forskellige typer: hård og blød.

Karakteristika

Hårde nuancer er identificeret af stof eller papir lamineret på en plastik styren liner. Bløde nuancer har en dekorativ stof ydre lag med en dækkende farve stof liner.

Byggeri

Materiale af hårde nuancer er er svøbt omkring øvre og nedre wire ringe og limet eller tapede på plads. Stof lag af bløde nuancer er er strakt over en mere kompleks ledning ramme og syet eller tapede til formularen.

Stilarter

Stilarter af hårde nuancer omfatter tromme, firkantede, rektangulære, sekskant, oval, kuli og empire. Bløde nuancer omfatte alle hårde skygge stilarter, plus buede stilarter som bell og pagode. Bløde nuancer har ofte dekorativt designdetaljer (kammuslinger og hak) og en bred vifte af pleating. Der er også hybrider af hver grundlæggende skygge stil.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com