Typer af lav vedligeholdelse blomster

March 19

Stauder plantet i grænser eller langs fortove kræver lav vedligeholdelse og giver farve og kontrast til at lyse op i mørke hjørner. Valg af et eksemplar, der naturalizes hurtigt og gengiver uden intervention eller pleje kan sætte dig på vejen til en sorgløs have der næsten sig tager af sig selv.

Typer

Shasta Bellis blomstrer midt om sommeren og giver en strålende stænk af hvidt mod mørke grønne løv. Plantet i senge, på skråninger eller i grøfter, vil disse robuste blomster komme tilbage større og bedre hvert år uden nogen pleje fra dig. De er modstandsdygtige over for koldt vejr og trives i zoner 4 til 9.Iris give et stænk af lilla i forsommeren og er reproducere af knolde. Da tog alene, vil disse hårdføre planter dækker et bredt område i et par år. Iris kommer i mange farver og kræver ikke pleje end en lejlighedsvis løft for at opdele pærer. De er kolde hårdføre og trives zone 4 uden dækning.Rubeckia, almindeligvis kendt som sort-eyed-Susans, rent faktisk kommer i en bred vifte af gule og appelsiner og er fantastisk når plantet langs grænserne eller i baggrunden. Nogle sorter nå en højde på 3 fødder eller mere, og blomstre i en længere periode. Disse arbejder godt i ethvert landskab, men foretrækker direkte sollys.Johnny-jump-ups vender tilbage år efter år med absolut ingen pleje. I en rock haven eller gemt i solrige rum giver Johnny-jump-ups en masse af farve, der klamrer sig til jorden.Forglemmigej spredt under træer og langs veje frø selv, skabe større masser af farve hvert år. Disse luftige lidt blomster er ideelle til skyggelagte områder under træer, og kommer i blå, pink og hvid.Lilla kegle blomster tilbage i år når dette er stiftet, og kræver næsten ingen pleje. Vokset blandt andre naturlige græsser, tilføjer kegle blomst interesse og farve med sin down-drejede kronblade.

Funktioner

Stauder tilbage hvert år uden genbeplantning. Mange formere sig ved frø, der falder til jorden og kommer i foråret som et nyt anlæg. Andre spredes ved underjordiske udløbere, der bryder gennem jorden med mellemrum og etablere en ny plante. Nogle sende op nye skud omkring bunden af planten, at skabe en større klump hvert år.

Tidsramme

Stauder stigning i størrelse hvert år. Hvad der begyndte som et eller to små planter gradvist øges til en massiv plantning. Det oprindelige anlæg kan vare i flere år og derefter dø ud, men det er erstattet af nyere og yngre planter til at fortsætte cyklussen. Når der oprettet, vil stauder belønne dig med med en sorgløs have i mange år.

Fordele

Planter, at formere og sprede sig uden hjælp fra dig vokser ikke i rækker eller i et bestemt mønster. Resultatet er en naturlig plantning der ligner moder natur deponeres dem og efterlod dem til at vokse.

Overvejelser

Når du vælger planter, skal du vælge dem, der opfylder de voksende krav i din region, og kravene til solen og vand af din placering. Overveje højde og farve af den plante, du køber, og hvor godt det passer med resten af planter i din have.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com