Typer af LED-lys

October 13

Typer af LED-lys

Light emitting dioder eller lysdioder, er elektronisk lys. Der findes flere typer af LED-lys, som kan findes i en række forskellige elektroniske enheder og har forskellige funktioner...

Miniature lysdioder

Miniature lysdioder er nogle af de mest almindelige typer af LED-lys og kan findes i en bred vifte af enheder med overflade-mount eller gennem hullet designs. Miniature LED-lys bruges mest som indikatorlamperne på enheder som mobiltelefoner eller regnemaskiner. Det er muligt at bruge en miniature LED lys uden en casing, eller pakke, såsom en kuppel eller en kube. Lys ikke pakket er simpel semiconductor chips ledende ledninger er tilsluttet. Miniature LED lys falder ind under en af tre kategorier: lav nuværende, standard og ultra-høj output.

High-Power lysdioder

High-Power lysdioder (HPLED) producerer en meget stærkere lyskilde end de fleste andre lysdioder. Faren ved en HPLED overophedning er høj og skal derfor monteres på varme-absorberende materiale, tillader lys at køle via konvektion. For meget varme kan forårsage en HPLED at brænde hurtigt.

HPLEDs bliver fælles erstatninger for lysstofrør og glødelamper lys som de viser sig for at være mere energieffektive. Deres oprindelige omkostninger er forholdsvis høj, men på grund af lang levetid, de typisk spare på energiomkostninger på lang sigt.

Mange HPLEDs er kendt som solid state lys. Deres elektroluminiscens er genereret via en lille, fast masse, snarere end gennem mere følsomme og skrøbelige pærer eller lysstofrør.

Super Flux lysdioder

Super Flux lysdioder findes oftest i store paneler, såsom billboard reklamer. Disse typer af lysdioder er designet til maksimal lysudsendelse, da de består af to positive og to negative kundeemner.

Blinkende lysdioder

Blinkende lysdioder er stand-alone lys, der tjener som indikatorer. For at gøre en LED flash eller blinke, er en vibrator integreret i kredsløbet, der afbryder sin strømmen i intervaller.

Bi-color lysdioder

Bi-farve lysdioder kombinerer to light emitting dør tilsluttet en bly i et omslutter, gør det muligt for tilfældet at udlede to forskellige farver. Den aktuelle strøm af dør suppleanter til at producere farvevariation. Disse lysdioder kan også producere en tredje lys, når strømmen af både dør er lig.

Tri-farve og RGB lysdioder

Tri-farve lysdioder kombinerer to light emitting dør i en omslutter. I modsætning til bi-farve lysdioder, er tri-farve dør forbundet til to fører. Dette gør det muligt for de to lysdioder til at lyse op samtidigt og kontrolleres. Tredje føre aktier en af fælles fører.

RGB lysdioder er den røde, grønne og blå lysdioder, der almindeligvis findes i LED fjernsyn og fremskrivninger. Lysdioderne udsendes gennem en fire-wire tilslutning på en fælles bly.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com