Typer af lodrette hus sidespor

April 6

Typer af lodrette hus sidespor

Flere moderne lodret hjem sidespor er tilgængelige, herunder dem, fremstillet af aluminium, stål, vinyl, pressede kompositter og krydsfiner som tekstur 111. Mens moderne lodret sidespor er tilgængelige, findes der stadig en vis appel til dem med historiske optrædener. En kaldes Board og Batten sidespor, også kaldet laden sidespor eller bord-Batten.

Historie

Bestyrelsen-Batten var en fælles-brug opfindelsen af nødvendighed og effektivitet.Historisk, forudsat bord-Batten en måde at holde de fleste eksterne elementer ud af et hus, mens der kræver minimal arbejdskraft, tid og omkostninger for den angivne periode. Levering af den grundlæggende rektangulære bord var rigeligt. Der var ingen grund til at få fancy bare for at dække en bygning, især en stald. Bestyrelsen-Batten går tilbage århundreder.

Tekstur 111 (T-111) var i bred anvendelse under i 1970 ' erne. Det fremstår som vertikale sidespor men kommer i 4-fods ved 8-fods paneler. Det er hovedsagelig krydsfiner med den endelige udvendige lag tekstureret som ru træ og derefter tilfældige slots skar til slut. Ene side har en tunge og den anden en grove til at give en sæl på hver lodret joint. Vandrette fuger er forseglet med en vinyl "Z" strip. Ved installation løber slots vertikalt.

Inden for de sidste 60 år skabtes metal paneler af forskellige konfigurationer for det meste for metal bygninger. Aluminium sidespor kom i 1940 ' erne og er let, nem at arbejde med, kan males og rust ikke. Stål er dyrere, koster mere til transport og skal være belagt nå for at forhindre rust. Alle bruges stadig.

Pressede materialer, kompositter, kom i stand i de sidste 30 år. Disse er hårde 4-mund af 8-fods paneler af meget slidstærkt materiale.

Lodret sidespor har altid haft større udfordring end vandret sidespor hvad angår afskærme sit lodrette fuger. Typiske Board-Batten sidespor blev almindeligt erstattet af bedre konfigurationer, for det meste vandret sidespor. Ved hjælp af moderne materialer og ny installation teknikker, er de udfordringer, der involverer lodret sidespor overvundet. Lodret sidespor er hovedsagelig et alternativ til de mere almindeligt brugte vandret sidespor, giver en forskellige visuelle aspekt til en bygning. Begge dele bør give den samme kvalitet af sæl.

Funktion

Det primære koncept bag lodret sidespor skulle dække væggene i et hjem med den lettest tilgængelige materialer, rektangulære tavler. Bestyrelsen-Batten var således et udbredt tidlige design.

Både brædder og batten er fastgjort til en bygning lodret, boards først derefter lægter. Hvor to boards butt mod hinanden, der er en revne, der kaldes en joint. Uanset hvor lille er fælles, det vil lække. Bestyrelser udvide og kontrakt med ændringer i temperatur og endnu mere på grund af luftens fugtighed udsving. Tilføjelse af en smal batten strip, også træ, over hver bord fælles sæler det. Når fastgøres sikkert over fælles, er vinden, regnen og andre elementer skåret fra hjemmet. Lægte er ikke en ren forsegling selv. Maleri og caulking vil forsegle leddene omkring bestyrelser og lægterne endnu mere og reducere fugt forårsaget træ udvidelse/sammentrækning.

Funktioner

Lodret sidespor er installeret med dens materialer peger i lodret retning. Normalt, bruges specielle teknikker til at sikre en god tætning. De fleste vertikale sidespor har en lodret visuelle indflydelse, men ikke altid. Der er mange forskellige teksturer og overfladen optrædener.

Overvejelser

Ældre bord-Batten og lodret sidespor anlæg var generelt historisk set noget problematisk i, at de lækkede noget. I dag, med brug af moderne materialer, bedre lufttørret træ, caulk og andre forbedret fugemasser, lodret sidespor kan være så effektiv og problemfri som andre typer af sidespor.

Brugen af træ produkter på udvendige overflader af en bygning, som gamle bord-batten sidespor, kræver regelmæssig periodisk vedligeholdelse til at opretholde deres sammensætning, holde deres udseende og sikre en sammenhængende tætning mod de naturlige elementer.

Sammensatte ark lodret sidespor kan købes med en bred vifte af teksturer og ønskede optrædener, herunder bord-Batten. Det kommer i 4-fods ved 8-fods ark, hvilket minimerer antallet af leddene og folder en dej seal end gamle bord-Batten sidespor.

Fordele

Mange folk nyde udseendet af bestyrelsen-Batten sidespor. I øjnene på den potentielle køber giver dette en højere følelse af fast ejendom værdi. De omhyggelige valg af lodrette sidespor kan virkelig forbedre udseendet af enhver bygning.

Lodret beklædning der kommer i 4-foot 8-fods eller 4 af 12 plader kan reducere installationstiden og labor omkostninger. Nogle endda har udseendet af gamle bord-Batten sidespor, men sørge for større bæredygtighed og mindre vedligeholdelse over den gamle installationsmetode ved hjælp af enkelte bestyrelser.

Men hvis du autentisk board-batten lodret sidespor ved hjælp af gode gamle rektangulære plader, det stadig kan gøres med moderne installation teknikker endnu har det rustikke historiske look og en god beskyttende segl.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com