Typer af lodrette Vinyl sidespor

March 16

Lodret vinyl sidespor er et alternativ til konventionelle vinyl sidespor, der bruger en vandret mønster. Lodret vinyl sidespor efterligner ældre stilarter af træ sidespor på boliger til en klassisk, traditionel look. Ligesom andre former for vinyl sidespor, kan det vare op til 50 år med minimal vedligeholdelse og rengøring behov. At vælge den bedste type af lodrette vinyl sidespor til dit hjem, afhænger af dit budget og specifikke design behov.

Bestyrelsen og lægte

En af de mest almindelige typer af lodrette vinyl sidespor er bestyrelsen og lægte. Denne formular bruger en serie af sikringsanlæg paneler, der producerer skiftende tynde og tykke lodrette striber. Denne form giver udseendet af træ planker skåret i forskellige bredder. Bestyrelsen og batten sidespor kommer i en bred vifte af stilarter og er relativt nemme at installere, hvilket gør det en mulighed for gør det selv-hjem renoveringsprojekter.

Træ-Look sidespor

Nogle lodrette vinyl sidespor bruger en almindelig lodret mønster og en konsistens, der efterligner naturlige træ. I stedet for at stole på de skiftende strimler af bestyrelsen og batten sidespor, er træ-look vinyl sidespor afhængig af teksturer, der omfatter træ korn og knude mønstre. Denne type af lodrette sidespor kommer i store plader og bruger beton eller komposit materialer til at reducere vægten og øge holdbarhed.

PRIMES sidespor

Alle typer af lodrette vinyl sidespor kan komme pre færdig i en række farver, eller primet til maleri. PRIMES lodret vinyl sidespor har en glat overflade, der vil holde de fleste typer af udvendige maling, så du kan tilpasse dit hjem ser efter installere sidespor. PRIMES sidespor er så holdbart som pre færdige sidespor, men kvaliteten af overfladen vil afhænge af din klima og typen af udvendige maling du vælger. Med slibning og maleteknikker, kan du oprette en forvitret look over PRIMES lodret sidespor, der giver en realistisk træ illusion.

Kvaliteter

Alle stilarter af lodrette vinyl sidespor kommer også i en række kvaliteter. Finish, tykkelse, vægt og samlede produktionskvalitet alle indvirkning lønklasse og prissætning af træbeklædningen. Ifølge CalFinder (calfinder.com) har lodret vinyl sidespor en bred vifte af priser, med 1250 kvadratfod koster overalt fra $2.500 til $8.750. Dette betyder at lav-grade lodret vinyl sidespor koster mindre end naturligt træ eller aluminium sidespor, mens høj kvalitet vinyl koster mere end disse alternativer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com