Typer af loft paneler

October 17

Lofter skal være glatte, malet eller tekstureret gips. Der er sorter af loftspaneler, der kan bringe opmærksomhed på loftet. Forskellige materialer og stilarter kan bidrage til at skabe et rum, der er moderne, rustikke eller elegante. Der er muligheder for opvarmet paneler eller dem, der giver lyd barrierer. Afhængigt af dine behov og din overordnede stil, kan du finde den perfekte pasform til enhver indretning.

Accoustical

Akustiske paneler tilbyder forsvarlig kontrol ved at absorbere støj. Disse bruges ofte i en virksomhed indstilling.

Metal

Metal loftspaneler kan være lavet af tin, stål, aluminium eller kobber. Imiteret metal, lavet af styren, som kan være spray malet kobber, sølv eller messing er en anden mulighed. Disse kan også stå hvid.

Træ

Træpaneler giver en naturlig eller rustik look og omfatter laden board, drivtømmer eller ufærdige træ. Imiteret træ paneler er lavet af polyurethan og kræver ingen vedligeholdelse.

Tunge og not brædder

Tunge og not brædder omfatter beadboard eller planke paneler. Dette er den type paneler bruges som wainscoting i koloni-stil kabinetter og møbler. Imiteret træ er også tilgængelige i tunge og not bestyrelsen stil.

Radiant paneler

Strålende loftspaneler giver varme og også spare energi, fordi de opretholde en komfortniveau ved en lavere temperatur.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com