Typer af Log sidespor

November 5

Typer af Log sidespor

Bjælkehuse var den oprindelige type hjem bruges i Nordamerika begyndelsen næsten umiddelbart efter europæiske bosættelse. De gå gennem faser af popularitet og tilbagegang, men er generelt et populært valg for boliger over hele landet. Der er flere stilarter af logfiler til brug, herunder runde logs, svenske klare logs, D logs, stak logfiler og halvdelen logs. Af disse typer er der subtile forskelle i hvordan hver er lavet og brugt.

Runde Logs

Runde logs give bjælkehuse en meget pioner udseende. Runde logs var de første brugt af bosættere i Amerika, der ikke har penge eller midler til møllen logfiler som det er tilfældet i dag. Træerne blev hugget ned, lemmer fjernet, og logger skåret til at passe. Moderne logs er samme stil at gøre dem ser rustikke, men glattere og mere præcise end pioneer logs.

Svenske Cope Logs

Svenske klare logs er en af de stærkeste montering slags træstammer brugt i trækonstruktion. I bunden af hver log har en konkav form mens toppen bliver rund. Når logs er stablet sammen, giver de naturlige vejret proofing for at fjerne luft lækager. Også, med ingen flade, vandrette kanter, vand har ingen steder at indsamle, så nedsættes risikoen for forvitring skader og livets træ forlænget.

D Logs

Disse logfiler får deres navn fra deres karakteristiske D-formede udseende i enderne. Disse logfiler bruge en fjer og not fælles, der giver dem en stram og sikker pasform til hinanden. Dette låsesystem skaber en stor luft barriere mellem hjem interiør og uden for rummet. Logfilerne er glat på alle fire sider, aldeles flade på tre og afrundet på de synlige kant.

Stak Logs

Stak logs er mere eller mindre kvadrerede logs. De er høvlet og glattede på alle fire sider og bruge en double-tongue og groove system til at gøre dem lufttæt. En særlig kalfatring er sætte mellem logfiler til at øge effektiviteten af sæl og også forhindre mod insekt angreb.

Halv Logs

Halv logs er mere en finer end fuld-diameter log sidespor, er nemmere at installere og billigere, fordi de er kun uden for ansigtet af log. Halv log sidespor er oftest placeret over en stick-bygget struktur til at give det den fysiske udseende af at være en fuldt log bygget hjem. Det er også undertiden bruges på indvendige vægge til at give en illusion af fuld logfiler i hele. De er en overkommelig mulighed for senere tilføjelser til log hjem som garager og skure bevare ensartethed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com