Typer af lysdioder

May 20

Typer af lysdioder

LED eller lysemitterende diode lys bruge halvledere til at vise forskellige typer af farver. LED-belysning er selv erstatte andre lyskilder, fordi LED lys er meget mere miljøvenlige. Dette er fordi de er energieffektive og kan vare op til 50 gange længere end andre typer af lys, som betyder, at de ikke forårsager næsten lige så meget affald.

Alfanumeriske

Alfanumeriske LED lights fås i to forskellige formater. Syv segment og Starburst. Syv segment LED lys kan vise hvert nummer og endda et par bogstaver, mens Starburst lysdioder viser alle bogstaverne. Disse blev udbredt i 1970 ' erne og 80 ' erne, men er faldet i popularitet på grund af stigningen af LCD-skærme, som havde større display fleksibilitet og forbruges mindre strøm.

RGB

Disse led indeholder forskellige udledere for rød, blå og grøn. Hver af dem tilsluttes en anode eller katode ved hjælp af en 4 wire tilslutning og kan vise tilsyneladende uendelige farve ordninger og mønstre. Disse LED lys normalt omfatter en controller og bruges ofte til fester. Med mere avancerede controllere, kan disse lys vise mere end 16.000.000 forskellige muligheder af lys kombinationer.

Belysning

Disse lys er en klynge af lysdioder kombineret til form en pære. De fås i forskellige former og størrelser og er egnet til brug i boliger. Der er mange af dem, der kan operere på 120-240 volt af elektricitet, men der er ikke mange af disse tilgængelige på markedet.

Multifarve

Flerfarvet er i stand til at producere flere farver på én gang. De forskellige typer af flerfarvede lysdioder er bi-farve og tri-farve. Tri-farve lysdioder har to terninger af forskellige farver. Terningen har en tre-wire tilslutning og er tilgængelige i fælles anode eller katode figurationer. Bi-farve lysdioder har 2 terninger, der er forbundet tilbage til tilbage. Begge terninger er forskellige farver og kan vise 3 forskellige farver. Nuværende flow i den ene retning kan producere én farve, mens anden farven er produceret af nuværende flow i den modsatte retning. Tovejs nuværende kombinerer de to farver for at gøre en helt anden farve. Rød og grøn er den mest almindelige form for både tricolor og bi-farve figurationer. Farven orange foretages når begge er drevet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com