Typer af madrasser dækker

March 26

Typer af madrasser dækker

Der er en række typer af madrasovertræk og rullemadrasser, lige fra en grundlæggende bomuld cover til en 3-tommer hukommelse skum-polstret madras cover med allergivenlige og smudsafvisende stof. Hvis du vælger en madras dækning kræver en vurdering af dine behov og dit budget.

Basic quiltet

Den mest basale form for madras dækning er en bomuld quiltet design, der indeholder en lys lag af polyester fyld. Dækslet til madras har elastik rundt i kanten til at holde det fast i din seng.

Madras protektor

Nogle madrasovertræk er designet kun med beskyttelse i sindet, ikke komfort. Disse vil ofte har lynlås design til fuldt omslutter din madras i en tynd og holdbar vandtæt beklædning. Andre funktioner kan omfatte modstand til støv mider og skæl.

Hukommelse skum

De mest high-end madrasovertræk er hukommelse skum, et syntetisk materiale, der ændrer sin form til at passe din krop. Hukommelse skum er følsomme over for varme og blødgør omkring de varme områder af din krop.

Ned

Også kendt som featherbeds, er ned topmadrasser en anden måde at tilføje komfort til en madras. De vil bidrage til at blødgøre fornemmelsen af faste madrasser.

Omkostninger

Madras dækker spænder fra omkring $20 for en grundlæggende rullemadras for en dobbeltseng til over $300 for high-end hukommelse skum. Forvente omkring 10 procent stigning i prisen for hver størrelse ovenfor twin.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com