Typer af maling til Crown Molding

January 15

Crown molding trim linjer typisk loft omkring et værelse. Når du anvender maling på crown molding, skal du bruge primer og enten en olie - eller latex-baseret maling. Oliebaseret maling og latex maling har både fordele og ulemper for ansøgning til kroneformen. Bestemme, hvilken maling er bedst for dig, når efterbehandling crown molding projekter i dit hjem.

Primer maling

Primer skal først bruges før maleri kroneformen til at sikre, at malingen ikke skrælle. Primer kan enten anvendes som spray maling eller det kan anvendes med en pensel. Når du anvender primer på crown molding, der er mørk i farven, kan du have primer tonet. Sikre kroneformen er ordentligt rengjort før du anvende primer og bruger to frakker for en glattere finish. Tillad primer til helt tørt inden du begynder at male kroneformen.

Latex maling

Latexbaserede malinger er vandbaseret. De bærer ikke meget af en lugt og er forholdsvis let at anvende på crown molding ved hjælp af en pensel eller spraymaling. Anvende to frakker af latex maling i den farve, du ønsker at enten matche maling på væggene eller oprette en kontrasterende farve for en accent. Gøre det muligt malingen til at tørre helt mellem frakker, som normalt tager ca en time eller deromkring. Latex maling er bredt tilgængelige i forskellige farver på din lokale hardware eller maling butik. Malingen er forholdsvis let at anvende og tørrer hurtigt; dog vandbaseret maling har tendens til at være mere udsat for slid og ælde end oliebaseret maling.

Oliebaseret maling

Oliebaseret maling er en smule tykkere end latex maling og kræver forskellige typer af pensler og ruller. Selv om det er sværere at anvende end vandbaseret maling, oliebaseret maling kan tåle mere slid og er lettere at fjerne. Oliebaseret maling anbefales generelt for kroneformen projekter på grund af deres flot finish. Men i værelser ikke meget godt udsættes for lys, oliebaseret maling vil gul over tid. Oliebaseret maling kan købes i stort set alle maling eller hardware butik i en række farver. Udluftning i rummet ved at åbne vinduer, mens du maler som oliebaseret maling har tendens til at have en stærk lugt og tage mere tid til at tørre end latex maling. Når du er i tvivl om hvilken type maling skal bruges, teste maling på en skrot del af støbning. Vent et par timer på resultater.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com