Typer af MDF krydsfiner

March 22

Typer af MDF krydsfiner

Medium Density fiberplader (MDF) er en type af fiberplader krydsfiner. Træ fibre er fastklæbet nuleffektniveauet harpiks, der obligationer gennem varme og tryk til at producere MDF. Resultatet er en tæt, flad, bearbejdet træ. MDF kan nemt skære, boret og fyldt uden at beskadige bestyrelsen. Det fungerer også godt med lim, maling, lakker, finér og laminater. Forskellige typer af MDF krydsfiner defineres af typen af træ, der anvendes.

Elletræ

Elletræ er et almindeligt anvendte træ til MDF. Det har en massefylde på 530 kg og er udbredt i Europa og Det Forenede Kongerige. Det ligner poppel træ for dens bløde træ. Det er klassificeret som et lys, rødbrun.

Bøg

Bøg MDF bestyrelse har en massefylde på 720 kg. Anvendes i Det Forenede Kongerige, Europa og USA, bøg MDF bruges til at gøre møbler, gulve og musikinstrumenter. I byggeriet, er det bruges til træ-strip og woodblock gulvbelægning.

Birk

Birk MDF board bruges i Storbritannien, Europa og USA for mange forskellige typer af byggeri og møbler. Birken har en massefylde på 660 kg.

Den amerikanske cedertræ

Amerikanske Cedar MDF board bruges i både syd- og Mellemamerika for at lave kabinetter, både og lys konstruktion. Det har en massefylde på 480 kg.

Western Red Cedar

Western Red Cedar MDF board bruges i Nordamerika for tag helvedesild, drivhus konstruktion og indendørs møbler. Denne letvægts, holdbare, rødlig-brun bord har en 370 kg tæthed.

Europæisk kirsebær

Europæisk kirsebær er en populære amerikanske og europæiske træ. Denne MDF har en 560 kg tæthed og til at opbygge specialiserede og dekorative møbler.

Ebony

Ebony er en afrikansk/asiatiske træ med en 430 kg tæthed. Denne mørke træ er almindeligt anvendt til at konstruere bestik håndtag og håndværk for træmøbler som borde, stole og bogreoler. Træ er blevet opført som truede.

Oakwood

Oakwood er bedst for byggeri på grund af sin styrke og holdbarhed. Denne MDF har en massefylde på 740 kg og bruges til møbler, inventar, gulve træ strip i Det Forenede Kongerige, Europa og Nordamerika.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com