Typer af Metal tagdækning paneler

September 30

Metal tagdækning er en af de mest holdbare og længste varig tagsten produkter på markedet. Mens metaltag har været brugt i kommercielle applikationer i mange år, er de også at blive et populært valg for husejere. Købere kan vælge fra en bred vifte af metal tagmaterialer supplement til enhver type af hjem design.

Typer

Metal tagdækning paneler er traditionelt findes i glat eller stående søm sorter. Glat metal tag paneler butt sammen for at danne en vejr-tæt forsegling, mens stående søm tag paneler interlock ved hjælp af en "C-kanal" konfiguration. Begge disse stilarter kan også præges for at efterligne udseendet af helvedesild eller fliser. Prægning kan også bruges til at give tekstur og skabe unikke designs og mønstre. Nogle tin metal tagdækning er bølgepap, skaber en karakteristisk bølget eller rillede tekstur.

Funktioner

Husejere kan vælge fra flere forskellige materialer, når du vælger metal tag paneler. Stål er den mest almindelige og er også en af de mest overkommelige. De fleste stål tagene er malet for at oprette den ønskede finish. Aluminium tagdækning er dyrere end stål men har et højere niveau af modstand mod rust og tæring. Det kan være malet eller færdig med en klar beskyttende belægning. Kobbertag paneler er den dyreste og er ufærdig at afsløre kobbers naturlige skønhed og farve. Tin tagdækning bruges primært på skure og udhuse på grund af dens relative blødhed sammenlignet med andre metaller.

Fordele

En af de primære fordele til metal tagdækning er dens styrke og holdbarhed. Dette materiale er resistente over for vind, hagl, voldsomme storme og selv brand. Det kan også bidrage til større energieffektivitet i hjemmet ved at reflektere sollys og holde huset køligere om sommeren. Metaltag kræver lidt at ingen vedligeholdelse og kan forventes at vare i årtier. De har også en naturlig skønhed, der fungerer godt med mange forskellige boliger stilarter og decors.

Ulemper

Mens metaltag er temmelig dyrt sammenlignet med andre valgmuligheder, tagdækning, denne højere omkostninger skal tages i betragtning med kravene til levetiden og vedligeholdelse af hvert materiale. Både aluminium og kobber tagene kræver lidt vedligeholdelse, selvom stål og tin muligvis malerarbejde hvert par år og kan være underlagt rust. Et metal tag kan også blive højt og ekkoer fra regn, vind eller hagl.

Installation

Metal tagdækning paneler har tendens til at udvide og kontrakt med tiden på grund af ændringer i temperatur og fugtighed. Når installeret korrekt taget er designet til at rumme disse forskydninger og størrelse ændringer. Det kan være meget vanskeligt for boligejere til at installere metal tagdækning sig for at imødekomme fremtidige udvidelser, så dette projekt er bedst at overlade til professionelle installatører. Disse paneler kan installeres over næsten alle eksisterende tag overflader, herunder helvedesild og nogle typer af fliser. Mens strukturelle metal tag paneler kan installeres direkte til tag framing systemer mest metal er tagene fastgjort til krydsfiner eller OSB beklædningen til at tilføje et ekstra lag af støtte og beskyttelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com