Typer af Monitor magt snore

November 21

Typer af Monitor magt snore

Computerskærme har ændret betydeligt i år, flytter fra gamle tv-stil CRT-skærme til nyere, slankere LCD-paneler. Men de fleste af dem stadig bruge de samme magt ledninger--selv de ældste stilarter. Der er undtagelser, selv om. Lære at identificere den form og størrelse af monitor stikkontakter kan hjælpe ejere vælger det rette kabel til deres behov, selvom deres computere kræver en usædvanlig ledning.

Universal C13 netledningen

De fleste moderne skærme bruger en netledning med C13 stik den ene ende og et stik, der passer til en stikkontakt på den anden. C13 stik er formet som en ujævn sekskant i tværsnit og funktion huller efter tre bar-formede ben, herunder én grund. Disse er de samme magt snore normalt bruges til at forsyne stationære pc'er og andre store computerkomponenter og normalt byttes frit mellem enheder. Forlængerkabler, med en C13 stik den ene ende og en C14-stik på den anden side er også tilgængelige.

C5 Netledningen

Mindre sædvanligt C5 strømstik består af tre runde havne, som accepterer pins på skærmen. Disse tre dirigent strømkabler er undertiden benævnt Mickey Mouse eller kløver blade stik, på grund af formen af deres tværsnit. Mens C5 strømkabler er mest almindelige i bærbare projektorer og bærbare strømforsyninger, blev de også brugt i Apple iMac G4, en alt-i-én computer og skærm kombination. Ejerne af disse ældre computere kan være nødvendigt at købe en C5 kabel til at fjerne gamle filer fra deres maskiner.

C14 Socket ledning

Ifølge Pacific kabel havde nogle gamle på form faktor computere en C13 outlet på selve computeren til at levere strøm til skærmen. På disse computere vendte en switch ved siden af forretningen magt og slukker. Ejerne af disse ældre maskiner kan være nødvendigt at bruge en specialiseret C14 socket ledning til at levere strøm. Men det er svært at finde, og mange mennesker simpelthen erstatte en konventionel C13 universal ledning tilsluttet en forlængerledning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com