Typer af mørtel til Cement Board

October 2

Typer af mørtel til Cement Board

Når du anvender en sten finer til en konkret bestyrelsen, bruger du mørtel til at sikre, at fineren sticks til bestyrelsen. Mens det særlige mærke af mørtel du bruger ikke er meget vigtigt, er hvad der er vigtigt, at du bruger mørtel af den rigtige konsistens, der af peanut smør, og den rigtige slags mørtel til din ansøgning. Undgå at bruge stuk mix eller andre cement produkter ikke specifikt formuleret til finer for beton.

Type N mørtel

Type N mørtel er standard mørtel ikke anvendes til bærende vægge. Det er mellemstærk mørtel, hvilket betyder, at det har gode vand-frastødende egenskaber når den anvendes korrekt, og det er rimeligt prissat. Type N mørtel blander nemt og sikringer cement boards til finér med få, om nogen, potentielle problemer.

Type S mørtel

Type S mørtel er ideel til brug i udendørs situationer, et finer er gælder konkrete board. Dens vandafvisende egenskaber er bedre end dem af typen N mørtel, hvilket betyder at det er mindre modtagelige for nedfrysning og optøning revner, der kan vises efter flere år med type N mørtel.

Type M mørtel

Type M mørtel bruges i situationer, hvor ekstrem styrke er nødvendige. Det er meget stærkere end type N eller S morterer, hvilket gør den ideel til store sten finer for konkrete board. Type M mørtel er let at blande men er meget vanskeligt at rense ud overflader, når det har hærdet. Derfor bør du have en stiv børste og vand i nærheden når du bruger denne mørtel til hurtigt krat off overskydende, der vil gøre fineren mindre attraktiv. Også når ved hjælp af type M mørtel, på grund af vægten af sten på de konkrete bord, øge antallet af befæstelseselementer med at holde bestyrelsen til rammen af væggen med mindst 50 procent.

Ildfast mørtel

Hvis du er ved at opbygge en pejs eller grill, er den bedste mørtel til brug ved anvendelse af finer ildfast mørtel. Dette produkt er mindre påvirket af varmen end andre typer af mørtel, men stadig giver et usædvanligt stærke bånd mellem sten eller mursten finer og konkrete bestyrelsen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com