Typer af muldjord

November 14

Muldlaget er bogstaveligt talt jord ovenpå--de få inches af jord, som du ser i haver, græsplæner og felter. Det betyder, at næsten enhver type af jord kan kvalificere som muldlag.

Optimal muldjord

Ifølge Peg Herring på Oregon State University udvidelse er optimal muldjord "lerjord, eller sandet lerjord, med nogenlunde lige store andele af fornemmelsen af sand, silt og ler."

Ler og grus

Mulden kan kaldes muldlag, herunder en stenet mix og tykke ler. En af disse ville sandsynligvis nødt til at ændres, afhængigt af hvad formålet muld skal bruges til.

Salt niveauer

Det er muligt for en ellers flot muldlag for høje salt indhold. Ændre med lavt saltindhold materiale at bringe saltindholdet ned. J.G. Davis og C.R. Wilson af Colorado State University udvidelse anbefale enten sphagnum tørv eller plantemateriale kompost.

Færdigpakkede

Ifølge John Begeman af University of Arizona er færdigpakkede muldlag købt fra planteskoler ligner pottemuld og normalt god for grøntsags- og senge. Men det er for tung til brug i container haver.

Advarsler

Inspicere enhver muldlag, du overvejer at købe før du afleverer dine penge. Fordi ingen juridiske retningslinjer findes for hvad kan være i muldjord, muld kunne være helt upassende for dine formål. Finde ud af historien og ændringsforslag sammensætning samt, som nogle topsoils, især fra gårde, kan indeholde pesticidrester.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com