Typer af nåle til syning gardiner

January 24

Afhængigt af vægt eller tekstur af stof du bruger, er der mange forskellige typer af nåle til syning gardiner selv. Draperiet omfatter generelt alle de lange gardiner og draperet stof anvendes som vindue belægninger. Hemming længden, stopning tårer og brodere et mønster på draperier stof alle kræver forskellige nåle, så at have et udvalg i din syning box er nyttigt.

Klid

Klid er hånd Synåle med en meget skarp punkt. Disse nåle kommer i forskellige længder, og øjet er lille. Bruge disse typer af Synåle, for hemming de fleste stilarter af tekstiler og for at tilslutte to forskellige stoffer sammen, som vedhæftes ydre draperier stof som en foring. Klid bruges til både vægt møbelstoffer og fint vævet ren og skær stof.

Broderi

Broderi nåle kommer i flere forskellige størrelser og har en skarp punkt for enden svarende til skarpe genstande. Forskellen er, at disse typer af nåle har større øjne, så forskellige tråd og speciale broderi og broderi floss kan anvendes eller passerede gennem øjet uden besvær. Broderi nåle bruges på gardiner, når du ønsker at brodere noget såsom en rulle motiv, en blomstret kant eller en all-over geometrisk mønster, som dekoration.

Chenille nåle

Hvis draperier stof er tyk eller meget tætvævet, eller er fremstillet af en vægt møbelstof, vil så brugen af en chenille nål være nyttigt. Disse nåle er lang med en stor øje, så det kan rumme tykkere tråde. Deres skarpe punkter gør dem i stand til at skubbe gennem stoffet uden at beskadige nogen dekoration på Jacquardvævet eller gobelin tekstiler.

Bolden punkt nåle

Bolden punkt nåle har en stump spids, i stedet for en skarp punkt karakteristisk at de fleste hånd Synåle. Disse typer af nåle er gavnlige, når gardiner eller draperier grænsen er lavet af en strikket stof. Brug af skarpe genstande på en strikket stof kan snag det. Bolden point aktiverer nål til at skubbe gennem stoffet let, går gennem garn til strikket stof uden at forårsage skader på Strik draperier.

Perlebesat nåle

For sprucing plain kommercielle forhæng, er beading nåle stor for at anvende pailletter eller perler til dekoration. Disse nåle er magen til klid, bortset fra at de er meget tynd og lang, og de er bedre i stand til at rumme snor bittesmå perler og diverse pailletter på nåle, så de kan være hurtigt syet på draperier.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com