Typer af naturgas Pipe & Fittings

May 21

Typer af naturgas Pipe & Fittings

I 2010, er det store flertal af hjem i Amerika udstyret med naturgas. Naturgas løber gennem VVS i vores hjem til at give varmekilder til apparater såsom vandvarmere, ovne, komfurer, tørretumblere og ovne. Selv om alle disse apparater kan erstattes med elektrisk typer, er gas stadig meget almindeligt. For gør det selv-typer og fagfolk mage, kan typer og størrelser af rørfittings være forvirrende.

Brystvorter

Brystvorter er hovedsagelig en længde af røret med mandlige tråd i hver ende. De findes i mange længder og størrelser. Funktionen af en brystvorte er at forbinde alle slags beslag, der er nogle afstand fra hinanden. Brystvorter findes der er intet andet end tråde i hver ende, eller de kan være 10 fod lang. Husk at når du tilslutter en brystvorte til et indvendigt gevind, bør du altid rent trådene første og wrap tråd med gule Teflon tape, ikke det hvide bånd. Det gør også ikke ondt for at sætte en lille rør dope på de kvindelige tråde før tilslutning.

Vinkel Fittings

Som navnet antyder, bruges vinkel fittings til at ændre vinklen på linjen gas, du kører. De består af en meget kort længde af røret med kvindelige tråde i hver ende. De kommer i mange forskellige vinkel målinger: 22,5, 30, 45, 60 og 90 grader. Når du vedhæfter disse fittings til brystvorterne eller andre gevindskårne rør, er det vigtigt at rense trådene og eventuelt anvende en lille rør dope.

Ventiler

Gas ventiler kommer i mange forskellige varianter. Det grundlæggende formål med ventilen er at tillade eller ikke tillade strømmen af gas gennem VVS-systemet. Tre eksempler på gas ventiler er som følger:

Kugleventil--en kugleventil er et kort segment af rør med kvindelige tråde i hver ende. I midten af røret er en nylon bolden med et hul igennem det i én retning. Et håndtag, der er knyttet til nylon bolden tillader brugernes hen til Slå bolden at tillade strømmen af gas eller stoppe det med kun en kvart omgang.

Skrue ventil--En skrue ventil bruges typisk i vand VVS, fordi det kan håndtere meget højere tryk, men kan også bruges i gas VVS. Det også er kvindelige gevind i begge ender og har en indre hul at tillade gas til at flyde gennem. En skrue håndtaget på toppen af ventilen tillader brugere at sænke en prop i hullet, effektivt afskærme gasstrømmen.

Reduktionsgear

En reduktion af montering giver mulighed for én størrelse rør skal sluttes til et mindre rør. Disse typer af fittings skal bruges til at forbinde en hoved gasledningen til noget som en gaspejs.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com