Typer af nematoder

April 3

Nematoder er en type af ikke-segmenterede rundorm, forskellig fra den segmenterede regnorm eller flatworm. Lever i jorden, er nogle nematoder de gavnlige insekter parasitære type, mens andre er den skadelige plante snyltende form. Det er den plante, fortærende nematode, som ødelægger planter og kan være så destruktivt, at stater har dannet landbrugs boards dedikeret til kontrollerende afgrøde tab.

Insekt parasitære

Nematoder spiser insekter, og udfyld i hvert fald en del af deres livscyklus-leve inde i dem. Mens den plante spise række nematoder ses som destruktive, parasitære fodring nematoder fortære insekter og generelt betragtes som gavnlig. Deres levetid er mere end fire uger i længden, men den faktiske levetid er ikke fuldt forstået.

Ikke-skadelige nematoder

Ring type bor i de mere grove, eller tætte jord, som regel ikke forbundet med afgrøde vækst. Deres bevægelighed er træg i forhold til afgrøden spisere, derfor migration er langsom. En rapport fra University of Oregon nævner ring type kan være ansvarlig for fersken træ sygdom. Spiral og ring Nematoderne anses for at være relativt harmløse til afgrøder, som de for det meste angribe visse typer af græs og træer. Landmændene anser ikke generelt disse for at være en stor risiko for afgrøder.

Skadelige nematoder

Der er to typer af nematoder, som er særligt skadelige for afgrøder. Rod knude er en mikroskopisk orm, og som navnet antyder, angriber rødderne af forskellige planter. Det er en af de mest destruktive beskære udbytte i de Forenede Stater og trives i varme klimaer i sydøst.

Typen sting findes primært i sandjord af kysten Golfstaterne og er almindeligt anset for at være en af de mest destruktive for alle nematoder. Det er også den største af Nematoderne og kan vokse til en længde af 3 millimeter. Den Brod favorit afgrøder omfatter bomuld, gulerødder, sojabønner og kartofler.

Kontrol

Der er et par ting, som landbrugerne kan gøre for at afhjælpe afgrøde ødelæggelse, men en løsning for afgrøde skader har endnu ikke fundet. Sædskifte, weed reduktion og ordentlig rengøring af landbrugsudstyr at undgå krydskontaminering mellem felter er alle nyttige i at kontrollere spredningen af nematoder.

De spiller en rolle

Nematoder er en vigtig del af det underjordiske system af planter, bakterier, svampe og insekter. Meget kvælstof i afgrøder er stillet til rådighed på grund af insekt og bakterier forbrugende nematoder. Selv om landbruget bestyrelser fortsætte med at undersøge metoder til at forhindre afgrøde skader, økosystemet er afhængig af disse mikroskopiske orme og liv uden dem vil ændre evigt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com