Typer af NuWave Ovn

November 26

NuWave Ovn er en unik kogeapparat, der kombinerer tre forskellige varme metoder til at lave mad. Ovnen har en varmekilde, der gælder varme direkte til mad, en fan, der cirkulerer varm luft at tilberede via konvektion, og også et element, der skaber infrarød varme ligner en mikrobølgeovn. Selvom der er kun én NuWave Ovn på markedet i øjeblikket, kan det bruges i en række forskellige måder.

Fysisk beskrivelse

NuWave Ovn består af to hoveddele: den base, som er ca 16 inches rundt og 3 til 4 inches dyb, og låget, som er ca 10 inches høj og bare lidt mindre i diameter end basen. Knapper er beliggende på ventilatoren, der danner toppen af låget.

Funktioner og tilbehør

Basen og låget forsamlingen er alt hvad du behøver at lave mad med NuWave Ovn. Men hvis du ønsker en større kapacitet eller evne til at tilberede forskellige fødevarer på forskellige niveauer, der er en extender kit tilgængelig, som udvider de interne dimensioner af ovnen ved ca. 50 procent og omfatter et rack til madlavning flere lag af mad.

Brug krav

NuWave ovnen tilsluttes en standard household outlet og er normeret til 1500 Watt. De fleste af den varme, der dannes under tilberedningen er bevaret inde i ovnen, så det kræver ingen særlig ventilation.

Bruger

NuWave Ovn kan bruges til at koge alle slags mad, men du skal være opmærksom på, at resultaterne ikke kan præcis det samme som hvad der kan opnås i en traditionel ovn. Alle ovnen-safe køkkengrej er sikker at bruge i NuWave Ovn.

Efterlignere

Der er mange konkurrerende infrarød ovne på markedet i dag, alle bruger samme teknologi til NuWave Ovn. Disse ovne varierer meget i pris, og kan ikke omfatte alle funktionerne af NuWave Ovn.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com