Typer af Ogee sømløse regn tagrender

July 10

Typer af Ogee sømløse regn tagrender

Udtrykket "ogee" henviser til en stil af rendestenen, også kaldet "k-stil," og anses af arkitekter og entreprenører at være branchens standard. Profil af en ogee sømløse tagrenden består af en flad bund, en flad tilbage og en dekorativ front, der vokslys ud til at være større på toppen. Flat af ogee design tillader tagrenden vedhæfte flush mod fascia board, identificeret som den flade band at caps kanten af et tag. Ogee tagrender er kommercielt tilgængelige i forskellige farver, materiale, længder og tykkelser.

Stål

Galvaniseret og rustfrit stål tagrender har tendens til at være den mest økonomisk ikke kun fordi de er billige, spænder i pris fra $4 til $8 per lineær fod, men også på grund af deres holdbarhed mod vejr og eksterne objekter. Mens galvaniseret stål kan begynde at rust over tid, tilbyder rustfrit stål en kombination af både styrke og rust modstand, hvilket betyder, at denne type af ogee gutter kan vare i årevis.

Vinyl

Vinyl er det materiale, der oftest bruges i DIY projekter på grund af let instillation materialet giver. Hvis korrekt installeret, vil dette produkt udkonkurrerer de fleste andre typer af ogee sømløse regn tagrender. Fordi de ikke ruster eller rådner, på toppen af deres billige pris på $3-$5 pr. 10 fod, er de den mest omkostningseffektive type ogee tilgængelige. Ulempen ved vinyl er, at det kan blive skørt med alderen eller i ekstrem kulde.

Kobber

Kobber er stærk og rust-bevis men er den dyreste rendestenen materiale, koster $7-$12 pr. lineær mund. Det er almindeligt anvendt i perioden restaureringsprojekter, som det vil få en grønlig patina som det aldre. Kobber kan behandles, hvis patina look ikke ønskes. Fordi kobber ogee tagrender kan være svært at installere, er det bedst at give arbejde til en dygtig bygherre, som vil sikre, at materialet behandles som det skal være og det er installeret korrekt.

Aluminium

Aluminium er et ideelt metal valg for fleste af bolig tagrender, fordi det ikke vil rust og har en længere holdbarhed end de traditionelle stål tagrender. Men i modsætning til stål tagrender, aluminium fremstilles tyndere, gør det svage mod stærk eksterne kræfter, som kan deformere materialet. Aluminium ogee sømløse tagrender koste mellem $3 og $5 per lineær fod.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com