Typer af olie sæler

July 20

Olie sæler er designet til at passe på ventiler og rør for at forsegle olie inde de nødvendige rum. De udfører to vigtige funktioner: de holde olien i at flygte, gør det muligt at gøre sit arbejde for at reducere friktion og slitage af maskindele uden at behøve at være konstant genopfyldes, og de holde udenlandske forureninger fra at komme ind og ødelægger olien. Mens de er benævnt "olie sæler", bruges de til at holde enhver væske inde i en bestemt enhed, især hvis det har bevægelige dele. Dette gælder især for hydrauliske systemer.

Sammensætning

Olier sæler har brug at danne en meget stram barriere med metal. Materialet bedst egnet til dette job er normalt gummi. Gummi er behandlet for at gør det modstandsdygtigt over for slid og korrosion af olie og andre aktuelle elementer derefter formet til specifikke konturer alt efter hvilken type forsegling det gør. De fleste olie sæler er runde, men det gummi, der anvendes til at gøre dem kan være glat, bølgende eller skære især mønstre. For at holde seglet fast og på plads, er bunden lavet fra en lige så resistente metal rundt som gummi er dannet.

Forskellige typer af gummi anvendes afhængigt af hvilken type af væske plomberes. Nitrillic gummi bruges med mineralske olier, fedt, diesel olie og vand. Polyacryllic og silicium sæler anvendes til motorolier, mens flourelastomer gummi sæler anvendes i en bred vifte af brændstof-relaterede olier og kan modstå en bred vifte af temperaturer.

Orientering af segl

Simmeringe kan bruges i mange forskellige situationer. Nogle kan placeres inde i maskinerne i flytter stænger, der skal have en sæl, når de bevæger sig langs deres skafter. Andre bruges eksternt, såsom stempel sæler, der er udsat for andre elementer og har brug for at holde forurenende stoffer fra at nå olien samt holde olien i at flygte. Nogle sæler er lavet til at udføre lige så godt både internt og eksternt.

V-ring sæler

V-ring sæler har to forskellige dele af gummi, opdelt i en tyk base og tyndere flap, der strækker sig ud danner en ret vinkel plads mellem de to stykker. Når forseglingen er placeret på et rør, bøjer ydre flappen i, kontraherende en danner en strammere v-form med afsnittet base gummi. De er nemme at installere og behøver ikke en perfekt egnet til at klare sig godt, men kan kun tåle så meget pres før bryde eller iført fra hinanden.

Labyrint sæler

Labyrint sæler er bred sæler lavet med mange parallelle riller hugget ind i gummi, i virkeligheden skaber en serie i mere enkle sæler designet til at passe inde i en aksel. Dette skaber en stram labyrint, der hindrer olie i at flygte, da lækager, der gør det forbi den første del er normalt stoppet senere af en anden groove af sæl. Disse sæler er især udbredt i roterende mekanismer, hvor stangen skal vende inde i skaftet.

Foråret installeret versioner

Mange simmeringe omfatter også en tynd foråret ved siden af gummi. Dette forår er designet til at tvinge gummi mod metal det danner at sæl med, at sikre en stærkere barriere mod olie. Fjedre oprette meget stærkere sæler, men de også forårsage gummi til slides væk hurtigere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com