Typer af Orange årlige blomster

June 25

Typer af Orange årlige blomster

Årlige blomster lever kun for en sæson og er let vokset fra frø. Selvom de kræver genbeplantning hvert år, er deres levende floral displays værd at den ekstra indsats. Enårige kommer i en bred vifte af lyse farver, herunder orange. De forskellige indstillinger har forskellige appel i henhold til udseende, tiltrækning af sommerfugle og kolibrier, og vækstbetingelser.

California Poppy

Eschscholzia californica eller California Poppy, er en hårdfør wildflower velegnet til meget tørre jordbund. Men det vil generelt kun blomstre i foråret og det kan ikke overleve i ekstreme sommertemperaturer.

Morgenfruer

Tagetes eller morgenfruer, kommer i en bred vifte af farver, herunder lyse orange. De kan tage fuld sol, overleve i tør jord, og trives hvis deres jord holdes fugtig. Deres pom pom-formede blomster tilføje en finurlig touch til sommer haver.

Gazanias

Gazanias er afrikanske indfødte, der er ekstremt tørke tolerant og kan trives i fattige jorder vandes kun af nedbør. Gazanias er ofte plantet for at forhindre erosion på bjergskråninger.

Kosmos

Cosmos bipinnatus, også kendt som kosmos, mexicanske Cosmos og mexicanske Aster, leveres i et lyst orange udvalg. Hver orange Cosmos plante funktioner så mange som et dusin 2 - til 3-tommer blomster midt i lacy løv. Afhængig af sort og vækstbetingelser kan planter nå overalt fra 1 til 7 fod i højde.

Nasturtium

Tropaelum eller Nasturtium, kommer i en bred vifte af nuancer, herunder pink, røde, gule og appelsiner. Nasturtiums vokse i mounds tæt på jorden, og i fugtige områder med rig jord, de vokser hurtigt, breder sig over hele jorden og klatring når det er muligt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com