Typer af organisk gødning

April 2

Typer af organisk gødning

Hvis du tror, du skal bruge barske og farlige kemiske gødningsstoffer for at have en frodig plæne eller haven, så tro om igen! Der er en række naturlige og organiske gødningsstoffer, som kan hjælpe dig med at opnå det samme resultat med dine planter uden skade eller fare forbundet med kemikalier. Mest organiske gødningsstoffer kan nemt findes på havearbejde centre eller på internettet.

Bat Guano

Bat guano er en af de bedst organiske gødning for dig at bruge. Det har været brugt i århundreder til at opnå sund haver og græsplæner. Mange forhandlere af bat guano følge strenge bat bevarelse krav, så du kan føle dig sikker brug af denne type gødning. Bat guano er fuld af humus, et naturligt stof, der gør jorden frugtbar og rige.

Kelp måltid

Kelp måltid er lavet af tørrede brunalger. Tørret Tang indeholder vigtige mineraler samt plante vækstfremmende hormoner. Som en bonus giver Tang disse næringsstoffer med en langsom, konstant frigivelse, at gøre fordelene sidste i lang tid.

Fiskemel

Fiskemel er fremstillet af rester af kommercielle fiskeproduktion. Det tjener som en god gødning som indeholder fosfor og kvælstof, som begge er meget vigtige for Plantesundhed. Fisk måltid virker hurtigt, og nogle gartnere gerne bruge det i begyndelsen af sæsonen for en sund løft fra starten.

Tørv

Tørv er et stof, der danner i vådområder som sumpe og moser. Det består af dødt organisk materiale, der ikke er nedbrydes, eller er nedbrydes meget langsomt på grund af vådområde betingelser. Dette gør tørv meget nyttigt for at levere næringsstoffer til levende planter. En række af gødning og potning jord indeholder tørv.

Kød-og benmel

Benmel er lavet af knuste knogler af organismer og er en nyttig organisk gødning. Det bruges hovedsageligt til at give nogensinde vigtigt fosfor til planter. Det er også en god kilde til calcium. Benmel er en anden gødning, der frigiver langsomt, tilbyde en langsigtet løsning, befrugtning.

Forarbejdede organiske gødningsstoffer

Der er en række kommercielt forarbejdede organiske gødningsstoffer købes. Typisk, de bruger en kombination af andre typer af organisk gødning som bat guano og benmel for at give planterne en velafrundet befrugtning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com