Typer af overflader rundt om udendørs swimmingpools

May 13

Området omkring pools er også ofte brugt som et rekreativt område og outfitted med picnic-borde, baldakiner og nogle gange mini-barer. For at supplere poolen, samt give et solidt grundlag for andre aktiviteter og elementer, har områder omkring swimmingpools flere forskellige typer af overflader, at hver henvender sig til en anden type af udendørs nydelse.

Beton

Beton, som danner form og håndtering af en swimming pool, er også en af de mest almindelige overflader omkring en swimmingpool. Korrekt hærdet beton er slidstærk og modstandsdygtig over for vand. Desuden kan beton let repareres når krakket og kommer ikke i proprietære formater, der ikke muligvis er tilgængelig senere som fliser, sten og andre overflader. Beton tilbyder også trækkraft for våde fødder når lige at træde ud af puljen.

Keramiske fliser

Keramiske fliser er vandtæt, kommer i flere teksturer og farver og er en af de mest økonomiske valg når surfacing et område omkring swimmingpoolen. Flise danner en beskyttende barriere rundt beton coping samt beskytte fødder fra den barske overflade af tekstureret beton. I virkeligheden, mange boligejere vælger at flise både indvendigt gulv af deres pool og området omkring den.

Sten

En smule dyrere end alternativer såsom keramiske fliser og beton, sten giver et kig i luksus og mere naturlige omgivelser samtidig med, at en flad overflade at hvile patio møbler og gas grill. Sten, kommer ligesom flise, i flere forskellige teksturer, former og farver. Mange sten overflader er belagt med en imprægnering der forhindrer vand fra underminerer udseende og styrke af overfladen.

Træ

Træ er en anden overflade brugt som overflade omkring en swimmingpool. Træ er mindre udbredt end andre overflader, fordi kun visse typer af træ skal bruges i forbindelse med imprægnering og rengøring til at sikre, at overfladen ikke rådner. Derudover mørkere eksponering for sollys træ over tid, forårsager dele mere nedtonede vises lettere end andre dele, der er hele tiden udsat. Mange, der bruger træ som overfladen af deres pool omgiver også vedlægge område helt for at undgå overeksponering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com