Typer af oversvømmelse pærer

September 14

Typer af oversvømmelse pærer

En oversvømmelse lys er en pære, der er designet til at kaste lys over et bredt område. Denne type af lys kan arbejde både indendørs og udendørs for en række forskellige formål, lige fra sportsbegivenheder til interiør accent belysning. Som andre løg komme oversvømmelse lys i forskellige typer, hvoraf hver bruger en bestemt metode til at producere lys.

Glødepærer

Incandescent pære er den form, de fleste mennesker tænker på når de tænker på lys. Disse lys pærer har en glødetråd inde i dem, der varmer op, når elektronisk strøm sendes gennem det, får det til at varme op og producere lys. De udgør omkring 85 procent af pærer anvendes i husholdninger, ifølge Department of Energy. Ligesom andre pære, glødelamper projektører kommer i en bred vifte af størrelser og watt intervaller, og kan findes i indstillingerne for indendørs og udendørs. Nogle glødepære oversvømmelse lys tjene udendørs applikationer, hvor der er behov for tolerance for direkte eksponering for elementerne. Udendørs glødepærer oversvømmelser kan dæmpes, når det ønskes.

Halogen

Ligesom glødepærer, Halogenspots også udsender lys ved at sende en elektrisk strøm gennem en glødetråd, men noget anderledes end en glødepære. Halogenpærer udnytte en glødetråd, der er indkapslet i kvarts og omgivet af en halogen gas, der beskytter glødetråden længere og tillader lyset en længere levetid, samt producere mere lys. Halogen projektører kan bruges både indendørs og udendørs, og kan også være nedtonet. Disse lys producerer langt mere varme end glødepærer, så du skal træffe foranstaltninger til at sikre, at de ikke udgør en fare for brand.

Fluorescerende

Fluorescerende pærer fungerer anderledes end glødepærer og halogenpærer. I stedet for at varme en glødetråd, bruger en fluorescerende lys elektrisk strøm til at ophidse gasser inden for pærer, der derefter fluorescerer, eller producere lys. Disse lys er mere effektiv end glødepærer og halogen lys med kompakt fluorescerende pærer alment tilgængelige i oversvømmelse lys. I modsætning til glødepærer og halogener, fluorescerende lys kan ikke dæmpes, selvom de er meget køligere. Kompakt fluorescerende oversvømmelser bruge omkring 75 procent mindre energi end deres glødetråd-baseret kolleger.

LED

En LED oversvømmelse lys bruger light emitting dioder (lysdioder) i stedet for glade filamenter eller gasser til at producere lys. Disse lys passere elektrisk strøm gennem en halvledermateriale til at producere lys. LED-lys kan ikke dæmpes, men er meget effektiv. LED oversvømmelser lavere elpriser i forhold til andre oversvømmelse lys. De er generelt dyrere end nogen anden form, selv om omkostningerne ved LED pærer er faldet, efterhånden som de er blevet mere udbredt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com