Typer af pejs Designs

October 1

Typer af pejs Designs

Intet holder dig varmere end sidder foran en brølende ild på en kold vinternat. En pejs giver en plads både varme og atmosfære og er en største sælgende funktion, når du har lagt dit hjem på markedet. Hvis du tilføjer et værelse med pejs, vælge en, der passer til dit budget og æstetiske. Mindst én type af pejs--en elektrisk model--kan gå i et værelse, du allerede har.

Træ

En træ-brændende pejs kræver en skorsten til at udlufte røg fra de brændende træ. Denne type af pejs tager nogle arbejde, som du har brug at få træet, starte en brand og åbne og lukke influenza. Du skal også overvåge ilden. Pejs omgiver er normalt mursten, sten eller fliser, med en kaminen over brændkammeret. Placer en pejs fan foran en åben flamme, og stak træ til ilden mod hjørnet af skorstenen i en log spand.

Gas

En gaspejs giver varme og flammer uden arbejde i en træ-brændende pejs. Dette er en pejs, som du kan blot slå og slukker. Nogle modeller har glas på to eller tre sider, således at de kan gå mellem to værelser og ses fra begge. Som disse pejse er en smule mere moderne, kan du vælge en moderne brændkammer eller gå med en traditionel leder brændkammer hvis der supplerer din indretning.

Elektrisk

En væg-monteret elektrisk pejs giver en illusion af brand uden faktisk brændende gas eller træ. Det tillader dig at have æstetik af en brand engang i midten af sommeren, som du har mulighed for at slukke varmen generator. Placer en elektrisk pejs på en væg, og tilføje en dekorativ kappe af træ eller sten. En skorsten er ikke påkrævet for denne type af pejs.

Udendørs

Pejse er flyttet udendørs, bliver en del af udendørs køkken, patio områder og baggård design. En udendørs pejs kan bruge træ eller gas. Det kan være en lille sten-dækket brand pit placeret i midten af en terrasse eller en stor pejs komplet med skorstenen midt i baghaven. En udendørs pejs kræver ingen spjæld til at styre strømmen af røgen. Men hvis du bygger en stor pejs i din baghave du kan kræve en meget høj skorsten, der forringer æstetik af dit landskab.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com