Typer af pejs kapper

June 16

Typer af pejs kapper

Pejs kapper er generelt bruges til at forbedre allerede eksisterende pejse og støtte i at gøre dem omdrejningspunktet for et værelse. Der er mange forskellige typer, der kommer i forskellige former, størrelser, materialer og design. Mål når du vælger en kappe er at vælge en, der matcher dit eksisterende hjem og pejs indretning, mens du overvejer de tilgængelige vægplads og størrelsen af din pejs.

Sten

Sten kapper er bedst egnet til at passe store ildsteder. Sten kappen tilføjer soliditet til et værelse, og bliver et samlingspunkt for rummet. Sten kapper kan blande sig med indretningen eller bruges som en brik for kontrast. Afhængigt af hvad du vil det overordnede udseende af Kappen skal, er forskellige typer af sten tilgængelige, herunder mursten, kalksten, granit, beton og floden rock.

Kalksten er den mest almindelige type af brugte marmoren kapper, da det er nemt at passe ind i enhver dekoration. Granit bruges også, selvom mange mennesker føler, at farven ikke er levende nok for nogle af værelserne. River rock kan bruges til at skabe et mere rustikt udseende. I dag, bruges floden rock kapper ofte til falske pejse. De kan se fantastisk, hvis konstrueret korrekt.

Marmor

Marmor kapper er en mere fælles type sten kappe. De er solide og langtidsholdbare på grund af det rock hårdt karakter. Denne type af kappen er bedst egnet til en mere formel indretning, da marmor har en sofistikeret look. Marmor kapper skabe en elegant, rige look når placeret på toppen af en pejs, uden at være anmassende at design i alt. Marmor kommer i forskellige mønstre og farver, så det er nemt at passe ind i enhver dekoration og værelse farve.

Træ

Træ kapper er meget populære. De kan være simple eller rustik bjælker samt kringlet udskårne hylder. Den bedste del om træ kapper er, at de giver dig store muligheder. Der findes mange forskellige slags træ, spænder fra cherry eg og cedertræ, herunder Shenandoah og den klassiske mahogni. De forskellige træsorter kan også farves og malet for at fremhæve indretningen. På grund af de mange muligheder giver træ dig fleksibilitet til at finde den perfekte kappe til at passe ind i dit hjem.

Mange mennesker foretrækker træ pejs kapper, fordi træ skaber en varm look i ethvert rum, og gør for et hyggeligt miljø. Træ er let indarbejdet i mange udsmykning stilarter og er noget, der aldrig går ud af stil.

MDF

MDF, medium-density fiberboard, bliver et populært produkt for kapper. Det er en manipuleret træ produkt, med træ fibre limet under varme og tryk. MDF kan nemt skæres og malet på en måde, der vil passe enhver indretning. Det er fantastisk til at skære ned på omkostningerne, og kan være lavet til at ligne løvtræ som eg eller mahogni. Det er den perfekte mulighed for boligejere, der nyder den træ look, men har brug for en billig type af kappen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com